Veci, ktoré v nás ostanú navždy

Lucy Score
AURORA • 2022

Bradatý zlý chlapec Knox si rád užíva život presne tak ako svojuj kávu: osamote. Teda ak nerátate jeho baseta Waylona. Knox neznáša drámu a nepoľaví, ani keď sa k nemu dostaví v podobe zúfalej nevesty...zúfalej nevesty, ktorá ušla spred oltára.
Viac

Sumár recenzie
V recenzii na knihu je opísaný príbeh, v ktorom sa hlavná hrdinka rozhoduje medzi láskou a kariérou. Recenzentka uvádza, že kniha je dobre napísaná a príbeh je pútavý. Hoci niektoré časti sú predvídateľné, celkovo ide o príjemné čítanie. Recenzentka považuje túto knihu za ideálnu zábavu pre romantických nadšencov.

Sumár recenzie
V recenzii na túto knihu je popisovaná silná emocionálna hĺbka, ktorú autorka dokáže preniesť na čitateľa. Recenzentka vyzdvihuje autentické postavy a ich vnútorné konflikty. Mnohé situácie a citové momenty z knihy majú potenciál ostať čitateľovi v srdci na dlhú dobu. V závere recenzie recenzentka tvrdí, že táto kniha je čarovná a odporúča ju každému, kto túži po hlbokom a emotívnom čítaní. Táto kniha je skutočným pokladom, za ktorým sa oplatí vydať.

Veci, ktoré v nás ostanú navždy od Lucy Score si získava stále viac fanúšikov. Pozitívne recenzie (nielen) na Instagrame a krásna obálkaContinue Reading

Bradatý zlý chlapec Knox si rád užíva život presne tak ako svojuj kávu: osamote. Teda ak nerátate jeho baseta Waylona. Knox neznáša drámu a nepoľaví, ani keď sa k nemu dostaví v podobe zúfalej nevesty, ktorá ušla spred oltára.

Mohlo by sa vám páčiť