Chyžná

Nita Prose
Tatran • 2022

Som vaša chyžná. Poznám vaše tajomstvá. Ale čo viete vy o mne?Molly miluje svoju prácu. Každé ráno sa teší na to, ako si oblečie snehobielu naškrobenú uniformu, vezme vozík s čistiacimi prostriedkami,...imi prostriedkami, doplní mydielka a šampóny a pustí sa do upratovania izieb v honosnom hoteli Regency Grand. Je spokojná až vtedy, keď elegantné apartmány žiaria čistotou, lebo ich uviedla do perfektného poriadku. Jedného dňa vstúpi do izby boháča, neslávne známeho podozrivými kontaktmi. Rozruší ju nielen príšerný neporiadok v miestnosti, ale aj to, čo zistí až po dôkladnom uprataní – pán Black je načisto mŕtvy.
Viac

  • Počet strán: 280 strán
  • ISBN13:9788022213189
  • Originálny názov: The Maid

Za knihu ďakujem vydavateľstvu Tatran ♥Molly pracuje ako profesionálna upratovačka vo veľkom hoteli a na rozdiel od ostatného personálu svoju prácu zbožňuje. Až do dňa, keď v jednej hotelovej izbe nájde v posteli mŕtveho prominentného hosťa. Na tom by nebolo nič zvláštne, keby zvláštnou nebola samotná hrdinka Molly – je to dievča, ktorej sociálne zručnosti sú na bode mrazu a dokonca si aj[...]

Som vaša chyžná. Poznám vaše tajomstvá. Ale čo viete vy o mne?Molly miluje svoju prácu. Každé ráno sa teší na to, ako si oblečie snehobielu naškrobenú uniformu, vezme vozík s čistiacimi prostriedkami, doplní mydielka a šampóny a pustí sa do upratovania izieb v honosnom hoteli Regency Grand. Je spokojná až vtedy, keď elegantné apartmány žiaria čistotou, lebo ich uviedla do perfektného poriadku. Jedného dňa vstúpi do izby boháča, neslávne známeho podozrivými kontaktmi. Rozruší ju nielen príšerný neporiadok v miestnosti, ale aj to, čo zistí až po dôkladnom uprataní – pán Black je načisto mŕtvy.

Mohlo by sa vám páčiť