Dobrý deň, smútok / Akýsi úsmev

Francoise Sagan

Románové prvotiny Dobrý deň, smútok a Akýsi úsmev legendárnej francúzskej spisovateľky Françoise Saganovej vďačili v čase svojho vzniku za obrovský úspech na domácej literárnej scéne i v zahraničí pre...e i v zahraničí predovšetkým prenikavej a úprimnej spovedi hlavných hrdiniek, študentiek na prahu dospelosti. Nuda z lásky a láska z nudy, zmes nevinnosti a zvrátenosti – to sú charakteristické črty oboch románov, v ktorých Saganová vecne a otvorene podáva eroticky ladené príbehy svojich nezrelých, no zároveň duševne predčasne zostarnutých postáv.
Viac

  • Počet strán: 248 strán
  • ISBN13:9788022024303

Vydavateľstvo Slovenský spisovateľ prináša v krásnej reedícií v poradí druhú knihu od francúzskej autorky Françoise Saganovej. Kniha v sebe ukrýva dva titulyContinue Reading

Nuda z lásky a láska z nudy, zmes nevinnosti a zvrátenosti – to sú charakteristické črty oboch románov Dobrý deň, smútok a Akýsi úsmev, v ktorých Saganová vecne a otvorene podáva eroticky ladené príbehy svojich nezrelých, no zároveň duševne predčasne... The post Románové debuty francúzskej spisovateľky Françoise Saganovej prichádzajú v novom vydaní appeared first on Prečítané.sk.

Románové prvotiny Dobrý deň, smútok a Akýsi úsmev legendárnej francúzskej spisovateľky Françoise Saganovej vďačili v čase svojho vzniku za obrovský úspech na domácej literárnej scéne i v zahraničí predovšetkým prenikavej a úprimnej spovedi hlavných hrdiniek, študentiek na prahu dospelosti. Nuda z lásky a láska z nudy, zmes nevinnosti a zvrátenosti – to sú charakteristické črty oboch románov, v ktorých Saganová vecne a otvorene podáva eroticky ladené príbehy svojich nezrelých, no zároveň duševne predčasne zostarnutých postáv.

Mohlo by sa vám páčiť