Nataša

Luis Pescett
E.J. Publishing • 2022

Nataša sa neprestáva pýtať a filozofovať o živote, vy sa neprestanete diviť a smiať. Táto útla knižka poteší deti aj rodičov. Čítajte si ju preto pokojne spolu. Ak sa však rozhodnete pre samostatné čí...te pre samostatné čítanie, určite to zvládnete nielen vy, hravo si s ňou poradia aj deti. Zalomením a sadzbou je knižka určená na rozbeh samostatného čítania a začínajúcim čitateľom a čitateľkám uľahčuje napredovanie. A navyše je fakt smiešna! A inteligentná. V Latinskej Amerike sa zo série kníh o Nataši predalo milión výtlačkov a patrí medzi najobľúbenejšie detské tituly. Za roky od svojho vzniku nestratila nič na aktuálnosti (azda okrem pevnej linky, ktorú nahradili mobilné telefóny) a naďalej zabáva deti aj rodičov v desiatkach krajín po celom svete. Nedávno podľa knižnej predlohy natočili celovečerný film.
Viac

  • Počet strán: 136 strán
  • ISBN13:9788099954145

Toto bola zábava. Slečna sa pri čítaní smiala a predčítala mi Natašine hlášky. A že ich tam bolo! Prvá kniha píbehov malej výmyselníčky je ako slovný pingpong.

Nataša sa neprestáva pýtať a filozofovať o živote, vy sa neprestanete diviť a smiať. Táto útla knižka poteší deti aj rodičov. Čítajte si ju preto pokojne spolu. Ak sa však rozhodnete pre samostatné čítanie, určite to zvládnete nielen vy, hravo si s ňou poradia aj deti. Zalomením a sadzbou je knižka určená na rozbeh samostatného čítania a začínajúcim čitateľom a čitateľkám uľahčuje napredovanie. A navyše je fakt smiešna! A inteligentná. V Latinskej Amerike sa zo série kníh o Nataši predalo milión výtlačkov a patrí medzi najobľúbenejšie detské tituly. Za roky od svojho vzniku nestratila nič na aktuálnosti (azda okrem pevnej linky, ktorú nahradili mobilné telefóny) a naďalej zabáva deti aj rodičov v desiatkach krajín po celom svete. Nedávno podľa knižnej predlohy natočili celovečerný film.

Mohlo by sa vám páčiť