Ešte som ťa nestretla

Sophie Cousens
Fortuna Libri • 2022

Čo keby ste na letisku zobrali nesprávny kufor a bezhlavo sa vydali na honbu za jeho majiteľom? Redaktorka lifestylového časopisu a beznádejná romantička Laura vyráža na služobnú cestu na Normanské o... Normanské ostrovy, ktorá sa však nezačne práve najlepšie. Po tom, čo sa na letisku ocitne v trápnej situácii s najsexi mužom, akého kedy videla, v hoteli zistí, že zobrala nesprávny kufor. Laurinou jedinou útechou je jeho obsah – každá vec ju o čosi viac presvedčí, že majiteľ kufra je bezpochyby jej vysnívaný muž. Stačí ho už len nájsť.
Viac

Za knihu ďakujem vydavateľstvu Fortuna Libri ♥Čo keby ste na letisku zobrali nesprávny kufor a bezhlavo sa vydali na honbu za jeho majiteľom?Redaktorka lifestylového časopisu a beznádejná romantička Laura vyráža na služobnú cestu na Normanské ostrovy, ktorá sa však nezačne práve najlepšie. Po tom, čo sa na letisku ocitne v trápnej situácii s najsexi mužom, akého kedy videla, v hoteli zistí,[...]

Čo keby ste na letisku zobrali nesprávny kufor a bezhlavo sa vydali na honbu za jeho majiteľom? Redaktorka lifestylového časopisu a beznádejná romantička Laura vyráža na služobnú cestu na Normanské ostrovy, ktorá sa však nezačne práve najlepšie. Po tom, čo sa na letisku ocitne v trápnej situácii s najsexi mužom, akého kedy videla, v hoteli zistí, že zobrala nesprávny kufor. Laurinou jedinou útechou je jeho obsah – každá vec ju o čosi viac presvedčí, že majiteľ kufra je bezpochyby jej vysnívaný muž. Stačí ho už len nájsť.

Mohlo by sa vám páčiť