Niekedy stačí preskočiť plot

Peter Novák
Peter Novák • 2021

Vieme sa na chvíľu zastaviť a nájsť si čas?Príbehy zo života, ktoré sa dostali do tejto knižky sú dôkazom toho, že aj obyčajný deň môže priniesť nový pohľad na život. Na ľudí okolo nás, na maličkosti ...kolo nás, na maličkosti v našom každodennom živote. Stačí sa len prihovoriť, usmiať sa. Opýtať na život. A možno vďaka nim spoznáme ten náš. Svoje zážitky som písal tri roky na osobnom facebookovom profile. Práve tam si získali sympatie a oslovili priateľov. Z ich podnetu vznikla táto knižka, v ktorej nájdete aj viaceré autentické komentáre. Autor.
Viac

  • Počet strán: 152 strán
  • ISBN13:9788057034711

Niekedy stačí preskočiť plot (recenzia) 44 príbehov každodenného života obyčajného človeka. Asi tak by sa dalo veľmi stručne definovať obsah knihy Niekedy stačí preskočiť plot. Knihy, ktorá neprináša niečo nové. Práve naopak. Prináša každodenné situácie. Situácie, ktoré sa nám určite stali dnes, včera. Len s tým rozdielom, že sme sa pri nich možno nepristavili, nezamysleli sme Read more...

Vieme sa na chvíľu zastaviť a nájsť si čas?Príbehy zo života, ktoré sa dostali do tejto knižky sú dôkazom toho, že aj obyčajný deň môže priniesť nový pohľad na život. Na ľudí okolo nás, na maličkosti v našom každodennom živote. Stačí sa len prihovoriť, usmiať sa. Opýtať na život. A možno vďaka nim spoznáme ten náš. Svoje zážitky som písal tri roky na osobnom facebookovom profile. Práve tam si získali sympatie a oslovili priateľov. Z ich podnetu vznikla táto knižka, v ktorej nájdete aj viaceré autentické komentáre. Autor.

Mohlo by sa vám páčiť