Hriešne očarujúci

Meghan March
Ikar • 2021

Whitney Gablová je žena, ktorú by ste chránili do posledného dychu. Udržali si ju stoj čo stoj. Postarali sa o ňu. Konečne som sa poučil z dávnych chýb a je načase dokázať, že som muž, ktorý si ju zas..., ktorý si ju zaslúži. Nech si to žiada akékoľvek obete. Už nesmiem zlyhať. Nebudem brať ohľad na nič, čo nám stojí v ceste. Ani na rodinu. Sľubujem, že odteraz bude navždy moja. Hriešne očarujúci je poslednou časťou návykovej trilógie o zakázanej láske.
Viac

  • Počet strán: strán
  • ISBN13:9788055178943
  • Séria: Hriech

Hriešne očarujúci je poslednou časťou návykovej trilógie o zakázanej láske. O knihe Opäť sa stretávame s Whitney Gableovou a Lincolnom Riscoffom, ktorý si uvedomuje, že Whitney je skutočne tá pravá žena. Že sa oplatí o ňu bojovať, udržať si ju... The post Kniha Hriešne očarujúci od Meghan March: Záverečný diel eroticko-romantickej série Hriech o tom, že láske na intrigách nezáleží appeared[...]

Whitney Gablová je žena, ktorú by ste chránili do posledného dychu. Udržali si ju stoj čo stoj. Postarali sa o ňu. Konečne som sa poučil z dávnych chýb a je načase dokázať, že som muž, ktorý si ju zaslúži. Nech si to žiada akékoľvek obete. Už nesmiem zlyhať. Nebudem brať ohľad na nič, čo nám stojí v ceste. Ani na rodinu. Sľubujem, že odteraz bude navždy moja. Hriešne očarujúci je poslednou časťou návykovej trilógie o zakázanej láske.

Mohlo by sa vám páčiť