Slovník súčasných slov 2

@slovnik_sucasnych_slov

Perifrastický lingvistický materiál, implikujúci empirické explanácie kolokácií, eventuálne konštrukcií viet, koncipovaný ako študijná literatúra… Ba kieho! (preklad: WTF) Štúdium tohto slovníka...dium tohto slovníka ti síce titul nezaručí, ale nabetón ti prinesie plné priehrštie srandy. Priprav sa na ďalšie stovky slovíčok a fráz (btw. opäť v deviatich fajtách), ktoré sú v celej svojej rozmanitosti voľky-nevoľky súčasťou všednej alebo aj mimovoľnej konverzácie širokospektrálneho okruhu ľudí z nášho národa. Vďaka tejto edícii sa vyhneš nepríjemným potýčkam, budeš vedieť vyjadriť všetko, čo potrebuješ za všakovakých okolností, v hocijakom stave a v bársktorom rajóne Slovenska, ba hádam aj v cudzine. Stačí už len použiť akurátnu intonáciu, pridať náležitú gestikuláciu a mimiku, alebo na zdôraznenie využiť aj dramatickú pauzu, a rečová bariéra je prekonaná, prisámvačku.
Viac

Nebudeme si klamať. Za normálnych okolností nikto nečíta slovníky. Občas do nich nahliadneme, ale žeby sme ich pravidelne čítali? To rozhodne nie. Inspira Publishing prináša slovníky, ktoré si zaručene prečítate. Slovník súčasných slov vás bude baviť. Instagramový fenomén @slovnik_sucasnych_slov sleduje viac ako stotisíc ľudí. Vôbec sa nečudujem. Ja som začala tento účet sledovať už pred …[...]

Perifrastický lingvistický materiál, implikujúci empirické explanácie kolokácií, eventuálne konštrukcií viet, koncipovaný ako študijná literatúra… Ba kieho! (preklad: WTF) Štúdium tohto slovníka ti síce titul nezaručí, ale nabetón ti prinesie plné priehrštie srandy. Priprav sa na ďalšie stovky slovíčok a fráz (btw. opäť v deviatich fajtách), ktoré sú v celej svojej rozmanitosti voľky-nevoľky súčasťou všednej alebo aj mimovoľnej konverzácie širokospektrálneho okruhu ľudí z nášho národa. Vďaka tejto edícii sa vyhneš nepríjemným potýčkam, budeš vedieť vyjadriť všetko, čo potrebuješ za všakovakých okolností, v hocijakom stave a v bársktorom rajóne Slovenska, ba hádam aj v cudzine. Stačí už len použiť akurátnu intonáciu, pridať náležitú gestikuláciu a mimiku, alebo na zdôraznenie využiť aj dramatickú pauzu, a rečová bariéra je prekonaná, prisámvačku.

Mohlo by sa vám páčiť