Deň v starovekom Grécku

Jacopo Olivieri
Bambook - Grada • 2020

Deti, váš skvelý kamarát, cestovateľ Viliam Všadebol, vás pozýva na ďalšiu napínavú cestu do minulosti! Tentoraz sa spolu vyberieme do starovekého Grécka, kde na nás už čakajú úžasné dobrodružstvá. Do...né dobrodružstvá. Dozvieme sa napríklad aj to, ako vznikla olympiáda, ktoré sú najznámejšie grécke báje a ako kedysi dávno vyzeralo divadlo.
Viac

Stáva sa občas aj vám, že máte chuť preniesť sa na iné miesto? A čo dokonca do úplne iného storočia? Ja som vždy túžila žiť v časoch Jane Austene. Posielať si listy a chodiť na veľkolepé bály. Dnes vám predstavím dve detské knihy z jednej série. Viliam Všadebol a jeho Deň v starovekom Ríme a Grécku. Práve Viliam sa dokáže ocitnúť v minulosti … Čítať ďalej Viliam Všadebol: Deň v starovekom[...]

Deti, váš skvelý kamarát, cestovateľ Viliam Všadebol, vás pozýva na ďalšiu napínavú cestu do minulosti! Tentoraz sa spolu vyberieme do starovekého Grécka, kde na nás už čakajú úžasné dobrodružstvá. Dozvieme sa napríklad aj to, ako vznikla olympiáda, ktoré sú najznámejšie grécke báje a ako kedysi dávno vyzeralo divadlo.

Mohlo by sa vám páčiť