Na vlnách času

Ali Dvořáčková
• 2020

Tri ženy.Jeden osud.Napriek tomu, že sa nikdy nestretli, ich životy spája rieka času.Lucia je mladá ambiciózna žena, pre ktorú je práca všetkým. Myslí si, že šťastie tkvie v kariérnom postupe a nevyhľ... postupe a nevyhľadáva lásku ani podporu blízkych. Jedného dňa však pocíti na vlastnej koži, že sa nedá donekonečna skrývať za prácu a chladnú rozvahu.Na ceste životom ju sprevádzajú dve záhadné ženy z minulosti, ktoré jej postupne odhaľujú svoje príbehy prostredníctvom snov a dávno stratených spomienok. Lucia sa dáva unášať na vlnách času a popritom čelí horko-sladkej realite. Prekoná prekážky, ktoré si pre ňu pripravil osud? A postačí jej na boj so zlom láska?Prečítajte si osviežujúci romantický príbeh so štipkou mágie, ktorý vám očarujúcim spôsobom poodhalí životy našich predkov v kontraste s dnešným uponáhľaným svetom.Román o nenaplnenej láske, s prvkami mágie a nadprirodzena, odohrávajúci sa v troch časových rovinách. Príbeh o ženách, pre ženy, ktoré obľubujú v knihách prelínajúce sa osudy, mystiku, tajomno, históriu v kombinácii s prítomnosťou.
Viac

  • Počet strán: 356 strán
  • ISBN13:9788057015895

Stará mama mi vravievala, že naša duša nás prežije. Padne do rieky času a nechá sa ňou unášať. Kam, nevedno. Ešte sa nikto nevrátil, aby nám to povedal.  (Na vlnách času, Ali Dvořáčková) Tri ženy. Jeden osud. Napriek tomu, že sa nikdy nestretli, ich životy spája rieka času. Lucia je mladá ambiciózna žena, pre ktorú je práca všetkým. Myslí si, že šťastie tkvie v kariérnom postupe[...]

"Úplně na konci paseky, tam kde se ozvěna tříští, sedí šnek ve snacku pro šneky - snad její podoba příští." Karel Plíhal - Ráda se miluje Tento článoček píšem hlavne pre tých, ktorí nemajú FB ani IG - áno, aj takí ešte existujú - pretože im ušli všetky moje posty, statusy a príbehy ohľadom mojej knihy. Ja viem, že vy ostatní, ktorí ma sledujete na sociálnych sieťach, sa bojíte napúšťať vaňu[...]

Oficiálna anotácia: Tri ženy. Jeden osud. Napriek tomu, že sa nikdy nestretli, ich životy spája rieka času. Lucia je mladá ambiciózna žena, pre ktorú je práca všetkým. Myslí si, že šťastie tkvie v kariérnom postupe a nevyhľadáva lásku ani podporu blízkych. Jedného dňa však pocíti na vlastnej koži, že sa nedá donekonečna skrývať za prácu a chladnú rozvahu. Na ceste životom ju sprevádzajú[...]

Ali Dvořáčková je medzi knižnými blogermi známa ako Čaja z Paláca. Kníhkupkyňa na materskej dovolenke, ktorá sa rozhodla po dlhých rokoch písania vydať knihu. Vznikla tak kniha s názvom Na vlnách času a ja vám prinášam svoj pohľad na ňu. Lucia je workoholička do špiku kostí. Pracuje do neskorého večera, na spánok je zostáva sotva pár hodín. Jej … Čítať ďalej Na vlnách času (Ali Dvořáčková)

Tri ženy.
Jeden osud.
Napriek tomu, že sa nikdy nestretli, ich životy spája rieka času.
Lucia je mladá ambiciózna žena, pre ktorú je práca všetkým. Myslí si, že šťastie tkvie v kariérnom postupe a nevyhľadáva lásku ani podporu blízkych. Jedného dňa však pocíti na vlastnej koži, že sa nedá donekonečna skrývať za prácu a chladnú rozvahu.
Na ceste životom ju sprevádzajú dve záhadné ženy z minulosti, ktoré jej postupne odhaľujú svoje príbehy prostredníctvom snov a dávno stratených spomienok. Lucia sa dáva unášať na vlnách času a popritom čelí horko-sladkej realite. Prekoná prekážky, ktoré si pre ňu pripravil osud? A postačí jej na boj so zlom láska?
Prečítajte si osviežujúci romantický príbeh so štipkou mágie, ktorý vám očarujúcim spôsobom poodhalí životy našich predkov v kontraste s dnešným uponáhľaným svetom.

Román o nenaplnenej láske, s prvkami mágie a nadprirodzena, odohrávajúci sa v troch časových rovinách. Príbeh o ženách, pre ženy, ktoré obľubujú v knihách prelínajúce sa osudy, mystiku, tajomno, históriu v kombinácii s prítomnosťou.