Hviezdy blízko nás

Lilly Adams
Ikar • 2020

Emma Martinsová vedie závideniahodný vzrušujúci život, teda aspoň podľa jej úspešného účtu na instagrame. Jej príspevky každodenne inšpirujú tisíce sledovateľov. Skutočnosť je však celkom iná. Emma bý...ak celkom iná. Emma býva sama v maličkom apartmáne v Londýne. Má strach z kontaktu s okolitým svetom a len zriedkakedy vytiahne päty z domu. Uvoľní sa jedine na strešnej terase, v noci, keď mesto stíchne a na oblohe zažiaria hviezdy. Jedného dňa sa však do vedľajšieho bytu nasťahuje atraktívny Nathan a Emmin skutočný aj digitálny svet sa zo dňa na deň prevráti hore nohami.
Viac

Hviezdy blízko nás je pohodovka na niekoľko príjemných večerov. Emmu by ste asi nechceli za priateľku, možno jej nebudete rozumieť, no napriek tomu vám bude sympatická. V tomto príbehu funguje dokonale. Jediný život, ktorý totiž vedie, je na Instagrame. A... The post Román Hviezdy blízko nás: Pohodový príbeh, ktorý odráža život v súčasnom svete appeared first on Prečítané.sk.

Emma Martinsová vedie závideniahodný vzrušujúci život, teda aspoň podľa jej úspešného účtu na instagrame. Jej príspevky každodenne inšpirujú tisíce sledovateľov. Skutočnosť je však celkom iná. Emma býva sama v maličkom apartmáne v Londýne. Má strach z kontaktu s okolitým svetom a len zriedkakedy vytiahne päty z domu. Uvoľní sa jedine na strešnej terase, v noci, keď mesto stíchne a na oblohe zažiaria hviezdy. Jedného dňa sa však do vedľajšieho bytu nasťahuje atraktívny Nathan a Emmin skutočný aj digitálny svet sa zo dňa na deň prevráti hore nohami.

Mohlo by sa vám páčiť