Kat

Chris Carter
Aktuell • 2019

V losangeleskom kostole leží pred oltárom zakrvavené bezhlavé telo kňaza. Je starostlivo naaranžované, nohy má vystreté, ruky prekrížené na hrudi, ale najhroznejší pohľad je na hlavu psa, ktorú má vra...sa, ktorú má vrazenú do krku. Detektív Robert Hunter sa sprvu domnieva, že ide o rituálnu vraždu. Ale keď sa objavia ďalšie telá, zmení názor. Všetky obete prišli o život spôsobom, ktorý priamo súvisel s tým, čoho sa najviac báli. Ich nočné mory sa stali skutočnosťou. Ale odkiaľ sa o nich vrah dozvedel? A existuje medzi týmito zjavne náhodnými obeťami nejaká spojitosť? Hunter sa ocitá na stope nepolapiteľného sadistického vraha, ktorý zrejme dokáže čítať myšlienky svojich obetí. Niekoho, kto dokáže vytušiť, z čoho majú jeho obete najväčší strach. Niekoho, kto sa v ceste za svojím zvráteným cieľom nezastaví pred ničím.
Viac

Blížia sa najkrajšie sviatky roka. L.A. dýcha vianočnou atmosférou. No vrahovia nespia ani v tomto nádhernom období.Polícia je zavolaná na miesto činu do kostola. Niekto zavraždil kňaza. Zdá sa, že sa jedná o rituálnu vraždu. Keď však obetí pribúda, detektív Hunter musí prehodnotiť svoje závery a zistiť, o čo vlastne ide. Snaží sa dolapiť ďalšieho psychopata, ktorý nemá zľutovanie, a ľudí[...]

V losangeleskom kostole leží pred oltárom zakrvavené bezhlavé telo kňaza. Je starostlivo naaranžované, nohy má vystreté, ruky prekrížené na hrudi, ale najhroznejší pohľad je na hlavu psa, ktorú má vrazenú do krku. Detektív Robert Hunter sa sprvu domnieva, že ide o rituálnu vraždu. Ale keď sa objavia ďalšie telá, zmení názor. Všetky obete prišli o život spôsobom, ktorý priamo súvisel s tým, čoho sa najviac báli. Ich nočné mory sa stali skutočnosťou. Ale odkiaľ sa o nich vrah dozvedel? A existuje medzi týmito zjavne náhodnými obeťami nejaká spojitosť? Hunter sa ocitá na stope nepolapiteľného sadistického vraha, ktorý zrejme dokáže čítať myšlienky svojich obetí. Niekoho, kto dokáže vytušiť, z čoho majú jeho obete najväčší strach. Niekoho, kto sa v ceste za svojím zvráteným cieľom nezastaví pred ničím.

Mohlo by sa vám páčiť