Divy sveta

Daniela Celliová
Bambook - Grada • 2019

Tento atlas predstavuje 31 výnimočných pamiatok z celého sveta. Príbehy, ktoré ukrývajú, vám prinášajú rôzne postavy. Archeológovia, speváci, sultáni a dokonca sochy či smiešni maskoti vás zoberú na ...oti vás zoberú na cestu za objavmi a poznaním hradov, zámkov, veží, katedrál, chrámov a labyrintov. Po ceste sa dozviete o dávnych legendách a mnohých ďalších zaujímavých faktoch! Vedeli ste napríklad, že Big Ben ukrýva tajnú väzenskú celu? Alebo že v roku 1983 nechal iluzionista zmiznúť sochu slobody? Na čo čakáte? Otvorte knihu a vydajme sa na cestu!
Viac

  • Počet strán: 104 strán
  • ISBN13:9788080900441

Táto kniha je venovaná najúžasnejším svetovým pamiatkam. Chceme vám porozprávať príbeh, každej z nich tak, aby vás skutočne zaujal. Preto sme si pri každej pamiatke vybrali osobu, ktorá je s príbehom, či legendou úzko spojená. Každý príbeh je tak iný podľa osoby, ktorá ho rozpráva – môže byť poetický, rozprávkový alebo aj technický. Skvelé ilustrácie Giulie Lombardovej vás ohromia a[...]

Keď som bola školáčka, veľmi ma bavilo pozerať si knihy o cestovaní a o iných krajinách. Fascinovalo ma, čo všetko sa vo svete nachádza. Aké je všetko iné ako u nás. Hoci nepatrím k vášnivým cestovateľom, doteraz ma takéto knihy bavia. Keby som bola dieťa teraz, určite by som milovala knihu Divy sveta od Daniely Celliovej. Veľké sympatie si … Čítať ďalej Divy sveta (Daniela Celliová)

Tento atlas predstavuje 31 výnimočných pamiatok z celého sveta. Príbehy, ktoré ukrývajú, vám prinášajú rôzne postavy. Archeológovia, speváci, sultáni a dokonca sochy či smiešni maskoti vás zoberú na cestu za objavmi a poznaním hradov, zámkov, veží, katedrál, chrámov a labyrintov. Po ceste sa dozviete o dávnych legendách a mnohých ďalších zaujímavých faktoch! Vedeli ste napríklad, že Big Ben ukrýva tajnú väzenskú celu? Alebo že v roku 1983 nechal iluzionista zmiznúť sochu slobody? Na čo čakáte? Otvorte knihu a vydajme sa na cestu!

Mohlo by sa vám páčiť