Sherwood (český jazyk)

Meagan Spooner
CooBoo • 2019

Robin z Locksley je mrtvý!Když lady Mariana zjistí, že Robin padl, neví, co bude dál. Když byla zaslíbená právě jemu, byla svobodná, mohla si žít po svém a vzepřít se pravidlům společnosti. Teď je sam...čnosti. Teď je sama a neznamená nic. Když si na sebe oblékala Robinovu zelenou kazajku a do ruky vzala jeho meč a luk, nikdy si nemyslela, že by si ji někdo s Robinem mohl splést. Nečekala, že se maskovaná postava, kterou vytvořila, stane majákem naděje a spravedlnosti. Ale Nottingham touží po spasiteli, a tak Mariana musí vzít osud do vlastních rukou!
Viac

  • Počet strán: strán
  • ISBN13:9788075449061
  • Originálny názov: Sherwood

Názov: SherwoodAutorka: Meagan SpoonerPočet strán: 352Rok vydania: 2020 Vydavateľstvo: CooBoo S Meagan Spooner som sa už knižne stretla vďaka príbehu Na lovu. Na lovu je retelling známej rozprávky Kráska a zviera. Autorka sa aj v prípade knihy Sherwood rozhodla pre retelling a inšpirovala sa známym príbehom. Tentoraz to nie je priamo rozprávka, ale skôr legenda … Pokračovať v čítaní[...]

Robin z Locksley je mrtvý!Když lady Mariana zjistí, že Robin padl, neví, co bude dál. Když byla zaslíbená právě jemu, byla svobodná, mohla si žít po svém a vzepřít se pravidlům společnosti. Teď je sama a neznamená nic. Když si na sebe oblékala Robinovu zelenou kazajku a do ruky vzala jeho meč a luk, nikdy si nemyslela, že by si ji někdo s Robinem mohl splést. Nečekala, že se maskovaná postava, kterou vytvořila, stane majákem naděje a spravedlnosti. Ale Nottingham touží po spasiteli, a tak Mariana musí vzít osud do vlastních rukou!

Mohlo by sa vám páčiť