Záchranné koleso kňaza a psychiatra Maxa Kašparů

Max Kašparů
BeneMedia • 2019

Triezve a priame rady, ako si budovať a zachovať dobré vzťahy, manželstvá a rodiny. Dlhoročné skúsenosti známeho odborníka a jeho pohľad na život. Kňaz a psychiater Max Kašparů v tejto knihe odpovedá ... knihe odpovedá na otázky, ako pracovať na zdravých vzťahoch a ponúka svoj pohľad na našu súčasnosť. Kniha prináša jeho skúsenosť, ako sa hodnotne pripraviť a prežiť spoveď a svätú omšu, ale aj úvahy o psychiatrii, fenoméne smrti a pripravenosti na večný život. Kniha obsahuje otázky, ktoré Max Kašparů ešte nikdy počas svojho života nedostal. A samozrejme, priame odpovede, aké vie ponúknuť len tento skúsený psychiater a čerstvý kňaz.
Viac

  • Počet strán: 144 strán
  • ISBN13:9788099907059

Záchranné koleso kňaza a psychiatra Maxa Kašparů (recenzia) Medziľudské vzťahy sú neodmysliteľnou súčasťou života každého jedného z nás. Povedzme si však pravdu, mať zdravé a šťastné vzťahy, to už nebýva až také samozrejmé. Práve definíciou a rozdelením vzťahov sa začína rozhovor Martina Ližičiara so známym kňazom, lekárom a pedagógom Maxom Kašparů. Martin Ližičiar postupne vstupuje do Read[...]

Triezve a priame rady, ako si budovať a zachovať dobré vzťahy, manželstvá a rodiny. Dlhoročné skúsenosti známeho odborníka a jeho pohľad na život. Kňaz a psychiater Max Kašparů v tejto knihe odpovedá na otázky, ako pracovať na zdravých vzťahoch a ponúka svoj pohľad na našu súčasnosť. Kniha prináša jeho skúsenosť, ako sa hodnotne pripraviť a prežiť spoveď a svätú omšu, ale aj úvahy o psychiatrii, fenoméne smrti a pripravenosti na večný život. Kniha obsahuje otázky, ktoré Max Kašparů ešte nikdy počas svojho života nedostal. A samozrejme, priame odpovede, aké vie ponúknuť len tento skúsený psychiater a čerstvý kňaz.

Mohlo by sa vám páčiť