Bermudský trojúholník

Silvia Antalíková
Naše vojsko • 2019

Muž, manželka a milenka blúdia v nebezpečnom bermudskom trojuholníku. Čo môže zmiznúť v hre, v ktorej sa za peniaze dá kúpiť všetko, aj láska, luxusné bývanie, drahé dary, vždy nová vizáž a ukradnuté ...� vizáž a ukradnuté okamihy v náručí ženáča? Stanú sa pre Pusu zárukou večného šťastia? Vychutnajte si príbeh, ktorým vás prevedie neverný manžel aj milenka. Vyviazne niekto z nich bez ujmy na hrdosti? Karty zamieša až náhodné stretnutie. A po ňom už nič nebude ako predtým.
Viac

  • Počet strán: strán
  • ISBN13:9788020618009

Autorka Silvia Antalíková vydala už niekoľko kníh. Ja som od nej čítala pred časom knihu Náš milý synáčik, ktorá ma nesmierne pobavila. Nedávno vyšla autorke ďalšia kniha. Nesie názov Bermudský trojuholník a je úplne iná ako “synáčik”. On je úspešný a bohatý podnikateľ, ktorý so svojou manželkou oslavuje tridsiate výročie. Ona je mladá tridsiatnička a povolaním … Čítať ďalej Bermudský[...]

Muž, manželka a milenka blúdia v nebezpečnom bermudskom trojuholníku. Čo môže zmiznúť v hre, v ktorej sa za peniaze dá kúpiť všetko, aj láska, luxusné bývanie, drahé dary, vždy nová vizáž a ukradnuté okamihy v náručí ženáča? Stanú sa pre Pusu zárukou večného šťastia? Vychutnajte si príbeh, ktorým vás prevedie neverný manžel aj milenka. Vyviazne niekto z nich bez ujmy na hrdosti? Karty zamieša až náhodné stretnutie. A po ňom už nič nebude ako predtým.

Mohlo by sa vám páčiť