Nasledovanie Márie

Tomáš Kempenský
Zaex • 2018

Skvostné dielo Tomáša Kempenského o úlohe Panny Márie v duchovnom živote, zoradené do štyroch kníh v štýle svetoznámeho Nasledovania Krista. Pomôže nám lepšie porozumieť Máriinmu materstvu vo vzťahu k...terstvu vo vzťahu k nám aj v neoddeliteľnom vzťahu ku Kristovi. Keďže ku Kristovi prichádzame skrze Máriu, Nasledovanie Márie sa stane pre každého cenným návodom na ceste k nemu. Spolu s Nasledovaním Krista tvoria tieto diela nerozlučný pár pre tých čitateľov, ktorí túžia napredovať v duchovnom živote.
Viac

  • Počet strán: 205 strán
  • ISBN13:9788081920424

Tomáš Kempenský – Nasledovanie Márie Keď sa mi do rúk dostala kniha Tomáša Kempenského, mal som veľké očakávania. Ako jeden z mnohých som sa totiž v istom momente môjho duchovného rastu stretol s Kempenského slávnou knihou Nasledovanie Krista. Dodnes si pamätám ako som hltal stránky rozsahom neveľkej knihy, ktorá v sebe skrývala návod na zbožný život nasledovania nášho Pána. Read more...

Skvostné dielo Tomáša Kempenského o úlohe Panny Márie v duchovnom živote, zoradené do štyroch kníh v štýle svetoznámeho Nasledovania Krista. Pomôže nám lepšie porozumieť Máriinmu materstvu vo vzťahu k nám aj v neoddeliteľnom vzťahu ku Kristovi. Keďže ku Kristovi prichádzame skrze Máriu, Nasledovanie Márie sa stane pre každého cenným návodom na ceste k nemu. Spolu s Nasledovaním Krista tvoria tieto diela nerozlučný pár pre tých čitateľov, ktorí túžia napredovať v duchovnom živote.

Mohlo by sa vám páčiť