Kvapka Kajka

Helena Haraštová
Albatros • 2018

Jedného dňa dopadla na zem malá dažďová kvapka a poriadne sa udrela. Odkiaľ len spadla? A čo tu hľadá? To na začiatku príbehu netuší ani ona sama. Počas čítania pochopíte nielen to, čo sa kvapke Kajke...čo sa kvapke Kajke prihodilo, ale zoznámite sa aj priamo s kolobehom vody v prírode a zistíte, prečo je dážď užitočný. Na každej dvojstrane na vás čakajú malé záhady, ktoré odhalíte pomocou odklápacích okienok!
Viac

  • Počet strán: 14 strán
  • ISBN13:9788000050164

Kvapka Kajka spadne na zem. Spolu s deťmi zistí, že má v prírode dôležitú úlohu. Keď ju splní, môže pokračovať ďalej po rieke, do mora a odtiaľ znova hore do oblakov.  Kvapka Kajka je jednoduchá kniha, ktorá vysvetľuje kolobeh vody v prírode pre deti od […]

Jedného dňa dopadla na zem malá dažďová kvapka a poriadne sa udrela. Odkiaľ len spadla? A čo tu hľadá? To na začiatku príbehu netuší ani ona sama. Počas čítania pochopíte nielen to, čo sa kvapke Kajke prihodilo, ale zoznámite sa aj priamo s kolobehom vody v prírode a zistíte, prečo je dážď užitočný. Na každej dvojstrane na vás čakajú malé záhady, ktoré odhalíte pomocou odklápacích okienok!

Mohlo by sa vám páčiť