Nepriateľ štátu

Jozef Karika
Ikar • 2011

Jozef Karika predstavuje novinku Nepriateľ štátu: Voľné pokračovanie bestsellerov V tieni mafie a Čas dravcov! Mafiánsky boss Michal Harvan je donútený bojovať do posledného dychu nielen za ...u nielen za záchranu štátu, ale aj o život Sone – dievčatka, ktoré je jeho posledným spojivom s ľudskosťou. Stretne sa s najmocnejším nepriateľom, vplyvnou organizáciou založenou ešte dôstojníkmi Hlinkovej gardy, ktorá sa usiluje prevziať moc v krajine. Odhalí sprisahanie politických špičiek a zistí, že ciele štátneho prevratu sú oveľa hrozivejšie, než by si trúfol pomyslieť... Akčný politický triler Nepriateľ štátu vyráža dych – strieda sa v ňom jeden nečakaný zvrat za druhým až do šokujúceho finále!
Viac

  • Počet strán: strán
  • ISBN13:9788055127804
  • Séria: V tieni mafie

Mafiánsky boss Michal Harvan je donútený bojovať do posledného dychu nielen za záchranu štátu, ale aj o život Sone – dievčatka, ktoré je jeho posledným spojivom s ľudskosťou. Stretne sa s najmocnejším nepriateľom, vplyvnou organizáciou založenou ešte dôstojníkmi Hlinkovej gardy, ktorá sa usiluje prevziať moc v krajine. Odhalí sprisahanie politických špičiek a zistí, že ciele štátneho[...]

Jozef Karika predstavuje novinku Nepriateľ štátu: Voľné pokračovanie bestsellerov V tieni mafie a Čas dravcov! Mafiánsky boss Michal Harvan je donútený bojovať do posledného dychu nielen za záchranu štátu, ale aj o život Sone – dievčatka, ktoré je jeho posledným spojivom s ľudskosťou. Stretne sa s najmocnejším nepriateľom, vplyvnou organizáciou založenou ešte dôstojníkmi Hlinkovej gardy, ktorá sa usiluje prevziať moc v krajine. Odhalí sprisahanie politických špičiek a zistí, že ciele štátneho prevratu sú oveľa hrozivejšie, než by si trúfol pomyslieť... Akčný politický triler Nepriateľ štátu vyráža dych – strieda sa v ňom jeden nečakaný zvrat za druhým až do šokujúceho finále!

Mohlo by sa vám páčiť