Vražda je zvyk

Agatha Christie

Vražda je zvyk z roku 1936 patrí k detektívkam Agathy Christie, inšpirovaným archeologickými expedíciami, ktoré legendárna spisovateľka podnikla so svojím druhým manželom Maxom Mallowanom. Tento napín.... Tento napínavý detektívny príbeh zasadený do exotického prostredia náleziska na Blízkom východe vychádza v novom vydaní.
Viac

  • Počet strán: 224 strán
  • ISBN13:9788022025195

Sumár recenzie
Recenzent na webovej stránke o knihách napísal recenziu na danú knihu. Neuvádza sa názov stránky, autor ani názov knihy. V sumáre tejto recenzie, ktoré má byť maximálne 100 slov dlhé, by som sa mal sústrediť na samotný obsah recenzie bez akýchkoľvek zmien alebo zmien v autorstve. Výrok, ktorým sa recenzent bude zaoberať, je potrebné uviesť vo formáte html tagu.

Vražda je zvyk – zo starších vydaní ju možno poznáte ako Vražda v Mezopotámii – vyšla v roku 1936 a patrí k detektívkam Agathy Christie, ktoré sú inšpirované archeologickými expedíciami. Tie legendárna spisovateľka podnikla so svojím druhým manželom Maxom Mallowanom. O... The post Ďalšia Agatha Christie v novom vydaní: Kniha Vražda je zvyk inšpirovaná archeologickou expedíciou appeared first[...]

Vražda je zvyk z roku 1936 patrí k detektívkam Agathy Christie, inšpirovaným archeologickými expedíciami, ktoré legendárna spisovateľka podnikla so svojím druhým manželom Maxom Mallowanom. Tento napínavý detektívny príbeh zasadený do exotického prostredia náleziska na Blízkom východe vychádza v novom vydaní.

Mohlo by sa vám páčiť