Chce sa mi s tebou m(a)ilovať

Teagan Hunter
Zelený kocúr • 2021

Je môj spolubývajúci... a bývalý frajer mojej najlepšej kamarátky. Keď na nástenku zavesím oznam, že hľadám spolubývajúceho, on je ten posledný, koho mám na mysli. Je tiež posledný človek na Zemi, s k... človek na Zemi, s ktorým by som išla dobrovoľne bývať. No stalo sa. Sme spolubývajúci. Som si istá, že dokážeme spolunažívať bez toho, aby to bolo trápne, a som odhodlaná spraviť pre to čokoľvek. Nebude medzi nami nijaké sexuálne napätie, vždy keď sa jeden druhého dotkneme, nijaké motýle v bruchu, vždy keď si na hlavu nasadí tú blbú bejzbalovú šiltovku, a rozhodne nebudeme flirtovať cez správy. Caleb Mills nemôže byť chalan pre mňa. Je to bývalý frajer mojej najlepšej kamarátky. A to by bol odo mňa podraz... Však?
Viac

  • Počet strán: 280 strán
  • ISBN13:9788089761920
  • Séria: Texting

 Najlepšia kamarátka. Bývalý frajer. Spoločné bývanie. To (ne)dopadne dobre! Je môj spolubývajúci... a bývalý frajer mojej najlepšej kamarátky. Keď na nástenku zavesím oznam, že hľadám spolubývajúceho, on je ten posledný, koho mám na mysli.Je tiež posledný človek na Zemi, s ktorým by som išla dobrovoľne bývať. No stalo sa. Sme spolubývajúci. Som si istá, že dokážeme spolunažívať bez toho, aby[...]

Je môj spolubývajúci... a bývalý frajer mojej najlepšej kamarátky. Keď na nástenku zavesím oznam, že hľadám spolubývajúceho, on je ten posledný, koho mám na mysli. Je tiež posledný človek na Zemi, s ktorým by som išla dobrovoľne bývať. No stalo sa. Sme spolubývajúci. Som si istá, že dokážeme spolunažívať bez toho, aby to bolo trápne, a som odhodlaná spraviť pre to čokoľvek. Nebude medzi nami nijaké sexuálne napätie, vždy keď sa jeden druhého dotkneme, nijaké motýle v bruchu, vždy keď si na hlavu nasadí tú blbú bejzbalovú šiltovku, a rozhodne nebudeme flirtovať cez správy. Caleb Mills nemôže byť chalan pre mňa. Je to bývalý frajer mojej najlepšej kamarátky. A to by bol odo mňa podraz... Však?

Mohlo by sa vám páčiť