Písmenká z abecedy

Ivona Ďuričová
Stonožka • 2021

Známa autorská dvojica Ivona Ďuričová a Adrián Macho sa chystá znovu rozveseliť našich najmenších čitateľov. Tentoraz Písmenkami z abecedy. Podobne ako pri Zvieratkách z abecedy, aj s touto knižkou sa...outo knižkou sa dá výborne zabaviť a dokonca sa aj naučiť niečo nové. Veď písmenká sú hravé a celkom ľahké. S veselými básničkami určite! Stačí sa s nimi skamarátiť. Vďaka tejto krásne ilustrovanej knižke sa môžu deti zoznámiť s abecedou a vo veršoch dopĺňať slová podľa roztomilých obrázkov. Kam sa ukryli zvieratká či predmety z básničiek? Pohľadajme ich všetci spolu. Alebo skúste vymyslieť na každé písmenko vlastné veršíky.
Viac

  • Počet strán: 64 strán
  • ISBN13:9788055178806

Po knihe Zvieratká z abecedy prichádza Ivona Ďuričová s ďalšou krásnou písmenkovou knihou. Písmenká z abecedy ilustroval Adrián Macho a deti sa aj vďakaContinue Reading

Známa autorská dvojica Ivona Ďuričová a Adrián Macho sa chystá znovu rozveseliť našich najmenších čitateľov. Tentoraz Písmenkami z abecedy. Podobne ako pri Zvieratkách z abecedy, aj s touto knižkou sa dá výborne zabaviť a dokonca sa aj naučiť niečo nové. Veď písmenká sú hravé a celkom ľahké. S veselými básničkami určite! Stačí sa s nimi skamarátiť. Vďaka tejto krásne ilustrovanej knižke sa môžu deti zoznámiť s abecedou a vo veršoch dopĺňať slová podľa roztomilých obrázkov. Kam sa ukryli zvieratká či predmety z básničiek? Pohľadajme ich všetci spolu. Alebo skúste vymyslieť na každé písmenko vlastné veršíky.

Mohlo by sa vám páčiť