Eliška má rada leto

Anna Włodarkiewicz
Stonožka • 2022

Objavuj svet a meniace sa ročné obdobia so zvedavou Eliškou.Čo zaujímavé prinesie leto?V lete možno cestovať k moru, vyhrievať sa na slnku a zbierať mušle.V lete sa dá prechádzať v lese a hľadať skryt...a hľadať skryté poklady. V lete sa dá cez okno sledovať búrka.V lete Eliška navštívi tetu a uja.Rodinné rozprávanie spojené s prírodou dopĺňajú hravé ilustrácie, ktoré vás vtiahnu do deja a vďaka nim sa k tejto knihe radi vrátite bez ohľadu na ročné obdobie.
Viac

  • Počet strán: 64 strán
  • ISBN13:9788055183459
  • Originálny názov: Lato Toli
  • Séria: Eliška

 Čo všetko nám prinesie leto? To zistíme spolu s Eliškou!Objavuj svet a meniace sa ročné obdobia so zvedavou Eliškou. Čo zaujímavé prinesie leto? V lete možno cestovať k moru, vyhrievať sa na slnku a zbierať mušle. V lete sa dá prechádzať v lese a hľadať skryté poklady. V lete sa dá cez okno sledovať búrka. V lete Eliška navštívi tetu a uja. Rodinné rozprávanie spojené s prírodou dopĺňajú[...]

Objavuj svet a meniace sa ročné obdobia so zvedavou Eliškou.Čo zaujímavé prinesie leto?V lete možno cestovať k moru, vyhrievať sa na slnku a zbierať mušle.V lete sa dá prechádzať v lese a hľadať skryté poklady. V lete sa dá cez okno sledovať búrka.V lete Eliška navštívi tetu a uja.Rodinné rozprávanie spojené s prírodou dopĺňajú hravé ilustrácie, ktoré vás vtiahnu do deja a vďaka nim sa k tejto knihe radi vrátite bez ohľadu na ročné obdobie.

Mohlo by sa vám páčiť