Strieborná cesta

Patricia St. John

Pútavý príbeh z Maroka, misionársko-lekárskaho prostredia z pera Patrície St. John. Dávid, syn misijného lekára, sa obzvlášť rád hrá s marockým priateľom Waffim na morskom pobreží. Pritom narazia na s...ritom narazia na stopu pašerákov zbraní. Začína sa nebezpečné dobrodružstvo. Na Waffiho, prenasledovaného úzkostlivými snami, urobí Dávid silný dojem, a zaujíma sa o Ježiša, ktorý môže zrejme urobiť odvážnym a silným.
Viac

  • Počet strán: 104 strán
  • ISBN13:9788081580154

Žáner: trilerVydavateľstvo: Lindeni Počet strán: 280 strán Väzba: pevná s prebalomOriginálny názov: SilvervägenAnotácia:Pred tromi rokmi sa stratila Lelleho dcéra v odľahlej časti severného Švédska. Lelle strávil tri nasledujúce letá jazdiac po Striebornej ceste pod polnočným slnkom, zúfalo hľadajúc stratenú dcéru, seba samého a spasenie. Medzitým do mesta prichádza sedemnásťročná Meja s[...]

Po severských trileroch a krimi nesiaham až tak často. Tentokrát som však vzala do rúk knihu s názvom Strieborná cesta, ktorú napísala Stina Jackson. Okrem dokonalej obálky a lákavej anotácie ma zaujalo, že kniha získala rôzne ocenenia. Zaslúžila si ich? Sú to už tri roky, čo Lelle videl svoju dcéru Linu naposledy. Vysadil ju na zastávke autobusu, … Čítať ďalej Strieborná cesta (Stina Jackson)

Pútavý príbeh z Maroka, misionársko-lekárskaho prostredia z pera Patrície St. John. Dávid, syn misijného lekára, sa obzvlášť rád hrá s marockým priateľom Waffim na morskom pobreží. Pritom narazia na stopu pašerákov zbraní. Začína sa nebezpečné dobrodružstvo. Na Waffiho, prenasledovaného úzkostlivými snami, urobí Dávid silný dojem, a zaujíma sa o Ježiša, ktorý môže zrejme urobiť odvážnym a silným.

Mohlo by sa vám páčiť