Oli a kamaráti

Alžbeta Skalová
Fortuna Libri • 2024

Oli rád chodieva von a objavuje. Na svojich výletoch sa zoznámil s niekoľkými kamarátmi. Sú rôzni. Malí, veľkí, všakovakí a každý má rád niečo iné. Napríklad Viki miluje pečenie pieskových báboviek, a...ieskových báboviek, ale takú naozajstnú nezje. Nepočujúca Ema krásne kreslí. Alebo Adam – hoci nemôže chodiť, plávanie zbožňuje. Oli spoznáva, že svet je rozmanité miesto a že súčasťou našich životov sú aj deti a dospelí s hendikepom.
Viac

  • Počet strán: 48 strán
  • ISBN13:9788057304241

Sumár recenzie
Vydavateľstvo Fortuna Libri prináša pre deti novú knihu. Oli a kamaráti s podtitulom – V pestrom svete je každý iný. Oli je zvedavý chlapec, ktorý sa dokáže ľahko skamarátiť a spolu s Viki zažíva dobrodružstvá. Kniha obsahuje päť príbehov, kde deti spolu s Oli a Viki spoznávajú rôzne druhy odlišností a naučia sa vnímať svet inak. Kniha je veľmi pekne ilustrovaná a pomôže deťom lepšie porozumieť rôznorodosti medzi ľuďmi. Oli a kamaráti je dôležitou knihou pre deti od 4 rokov.

Oli rád chodieva von a objavuje. Na svojich výletoch sa zoznámil s niekoľkými kamarátmi. Sú rôzni. Malí, veľkí, všakovakí a každý má rád niečo iné. Napríklad Viki miluje pečenie pieskových báboviek, ale takú naozajstnú nezje. Nepočujúca Ema krásne kreslí. Alebo Adam – hoci nemôže chodiť, plávanie zbožňuje. Oli spoznáva, že svet je rozmanité miesto a že súčasťou našich životov sú aj deti a dospelí s hendikepom.

Mohlo by sa vám páčiť