Rozprávky pre neposlušné deti a ich starostlivých rodičov

Dušan Taragel - Jozef Gertli Danglár
L.C.A. • 2000

 MÁTE DOMA NEPOSLUŠNÉ DIEŤA ? Možno aj vy máte doma dieťa, ktoré sa špára v nose, je zábudlivé, lenivé, papuľnaté. Možno aj vy hľadáte dobrú polepšovňu, ktorá zachráni Vaše dieťa pred doživotnou nepos...eťa pred doživotnou neposlušnosťou. Už nehľadajte – kúpte si knihu veselých nápravných rozprávok a Vaše dieťa sa konečne dozvie, čo ho čaká, keď bude neposlušné! Text Dušan Taragel. Ilustrácie Jozef Gertli Danglár.
Viac

  • Počet strán: 128 strán
  • ISBN13:8088897610

Sumár recenzie
Kniha Rozprávky pre neposlušné deti a ich starostlivých rodičov od autora Dušana Taragela nedávno vyšla v reedícii s novou obálkou. Uvrešťané dieťa na nej možno mnohým rodičom pripomenie, že táto kniha je práve pre nich. Pre mňa je akousi nostalgiou, keď si spomínam, ako som ju čítala v detstve ešte v prvom vydaní z roku 1997. Po prečítaní reedície rozmýšľam, či som si ju zapamätala kvôli tomu, aká je vtipná, alebo preto, aká je desivá. Hneď v úvode čaká rodičov upozornenie, ako s knihou pracovať. Príbehov v knihe je naozaj dosť. Niektoré sú kratšie, iné dlhšie. Hneď v úvode čaká rodičov upozornenie, ako s knihou pracovať.

 MÁTE DOMA NEPOSLUŠNÉ DIEŤA ? Možno aj vy máte doma dieťa, ktoré sa špára v nose, je zábudlivé, lenivé, papuľnaté. Možno aj vy hľadáte dobrú polepšovňu, ktorá zachráni Vaše dieťa pred doživotnou neposlušnosťou. Už nehľadajte – kúpte si knihu veselých nápravných rozprávok a Vaše dieťa sa konečne dozvie, čo ho čaká, keď bude neposlušné! Text Dušan Taragel. Ilustrácie Jozef Gertli Danglár.

Mohlo by sa vám páčiť