Tisíc úderov srdca

Kiera Cass
CooBoo SK • 2023

Láska má zvuk. Znie ako tisíc úderov srdca, ktoré bijú súčasne. Nový román bestsellerovej autorky série Selekcia. Princezná Annika žije pohodlný život, no po smrti matky jej hrozí manželstvo bez lásky...�elstvo bez lásky, ktoré dohodol jej chladný otec. Ďaleko za múrmi paláca, na okraji krajiny, ktorej Annikina rodina vládne, čaká Lennox na svoju chvíľu. Celý život zasvätil boju za svoj ľud a za zvrhnutie monarchie. Keď sa ich svety spoja, nedokážu na seba prestať myslieť. Annika celý život čakala na skutočnú lásku – čo sa však stane, keď ju pocíti k niekomu, koho nemôže mať?
Viac

Sumár recenzie
Princezná Annika žije pohodlný život, no po smrti matky jej hrozí manželstvo bez lásky, ktoré dohodol jej chladný otec. Annika sa má vydať muža, ktorý posilní ich pozíciu vládnucej rodiny a ktorého ani zďaleka nemiluje. Keď sa zamiluje do Lennoxa, ktorý chce zničiť jej rodinu, ich svety sa spoja a nevedia na seba prestať myslieť. Napriek tomu, že má 500 strán, príbehom som skutočne preletela a autorka opäť zaujala svojím pútavým štýlom písania.

Láska má zvuk. Znie ako tisíc úderov srdca, ktoré bijú súčasne. Nový román bestsellerovej autorky série Selekcia. Princezná Annika žije pohodlný život, no po smrti matky jej hrozí manželstvo bez lásky, ktoré dohodol jej chladný otec. Ďaleko za múrmi paláca, na okraji krajiny, ktorej Annikina rodina vládne, čaká Lennox na svoju chvíľu. Celý život zasvätil boju za svoj ľud a za zvrhnutie monarchie. Keď sa ich svety spoja, nedokážu na seba prestať myslieť. Annika celý život čakala na skutočnú lásku – čo sa však stane, keď ju pocíti k niekomu, koho nemôže mať?

Mohlo by sa vám páčiť