Bol raz jeden život: Kosti a kostra (Bol raz jeden život #3)

Jean-Charles Gaudin
Fragment • 2021

Komiksové spracovanie kultového animovaného seriálu!Vydajte sa spolu s Maestrom, Hemom, Globínkou a ich priateľmi do hlbín ľudského tela. Sledujte, ako bojujú s vírusmi a baktériami, aby udržali telo ...držali telo zdravé. Zistite, ako fungujú ľudské kosti. Kostra človeka je jemnou architektúrou, ktorá sa skladá z viac ako 200 kostí. Tvorí oporu ľudského tela a ochraňuje jeho najzraniteľnejšie časti. Objavte s nami tajomstvá tejto úžasnej živej „katedrály“. Cesta do miniatúrneho, no nesmierne vzrušujúceho sveta sa práve začína!
Viac

Sumár recenzie
Komiksy zo série Bol raz jeden život sú často kritizované pre svoj nejasný text a opakovanie dejového motívu. Deti však nakoniec získajú záujem a prajú si aj ďalšie diely z tejto série. Oproti animovanej predlohe sú komiksy veľmi podobné, až na niektoré detaily. Autorstvo scenára a ilustrácií sa pripisuje štyrom osobám. Komiksy majú modernizované prvky, ako sú mobily a sociálne siete, no niektoré časti pôvodného scenára sú ponechané.

Komiksové spracovanie kultového animovaného seriálu!

Vydajte sa spolu s Maestrom, Hemom, Globínkou a ich priateľmi do hlbín ľudského tela. Sledujte, ako bojujú s vírusmi a baktériami, aby udržali telo zdravé. Zistite, ako fungujú ľudské kosti. Kostra človeka je jemnou architektúrou, ktorá sa skladá z viac ako 200 kostí. Tvorí oporu ľudského tela a ochraňuje jeho najzraniteľnejšie časti. Objavte s nami tajomstvá tejto úžasnej živej „katedrály“. Cesta do miniatúrneho, no nesmierne vzrušujúceho sveta sa práve začína!