Eragon - ilustrované vydanie

Christopher Paolini
Fragment • 2023

Prekrásne ilustrované vydanie k 20. výročiu fenomenálnej fantasy, ktorá pobláznila svet! Vráťte sa do sveta Eragona v tomto úžasnom ilustrovanom vydaní! Oslávte 20. výročie celosvetového fantasy bests...ho fantasy bestsellera z pera pätnásťročného Christophera Paoliniho, z ktorého sa v rámci série predalo už viac ako 40 miliónov výtlačkov. Jeden chlapec, jeden drak, jeden čarovný svet plný dobrodružstiev. Chudobný pätnásťročný farmársky chlapec Eragon nájde v Dračích horách modrý kameň, z ktorého sa vyliahne dračie mláďa Zafira. Spolu sa vydajú na nebezpečnú cestu Kráľovstvom ovládaným tyranom, ktorého zlo nepozná hraníc. Dokáže Eragon naplniť svoj osud a prevziať bremeno legendárnych Dračích jazdcov? Osud krajiny možno leží práve v jeho rukách... Prvý diel série Odkaz Dračích jazdcov.
Viac

Sumár recenzie
Christopher Paolini: Eragon je príbeh o pätnásťročnom farmárskom chlapcovi Eragonovi, ktorý nachádza modrý kameň v Dračích horách a z neho sa vyliahne dračie mláďa Zafira. Spolu sa vydávajú na dobrodružnú cestu Kráľovstvom ovládaným tyranom. Prvý diel série Odkaz Dračích jazdcov je klasickým putovným príbehom s ilustráciami, ktoré spríjemňujú čítanie.

Prekrásne ilustrované vydanie k 20. výročiu fenomenálnej fantasy, ktorá pobláznila svet! Vráťte sa do sveta Eragona v tomto úžasnom ilustrovanom vydaní! Oslávte 20. výročie celosvetového fantasy bestsellera z pera pätnásťročného Christophera Paoliniho, z ktorého sa v rámci série predalo už viac ako 40 miliónov výtlačkov. Jeden chlapec, jeden drak, jeden čarovný svet plný dobrodružstiev. Chudobný pätnásťročný farmársky chlapec Eragon nájde v Dračích horách modrý kameň, z ktorého sa vyliahne dračie mláďa Zafira. Spolu sa vydajú na nebezpečnú cestu Kráľovstvom ovládaným tyranom, ktorého zlo nepozná hraníc. Dokáže Eragon naplniť svoj osud a prevziať bremeno legendárnych Dračích jazdcov? Osud krajiny možno leží práve v jeho rukách... Prvý diel série Odkaz Dračích jazdcov.

Mohlo by sa vám páčiť