Najkrajšie rozprávky starej mamy

Karine-Marie Amiot
Stonožka • 2023

Utešené rozprávky pre krásne snívanie Zaspávanie ešte nikdy nebolo krajšie! Knižka Najkrajšie rozprávky starej mamy z pera Karine-Marie Amiotovej doplnená o jemné ilustrácie Julie Mellanovej sa stane ...ovej sa stane nerozlučným spoločníkom nielen pred spaním. Spoznajte príbeh Veľkého jeleňa a myšku Hryzku a pomôžte im zachrániť rozlietané stránky rozprávkovej knižky. Zavítajte do domácnosti Zajačikovcov a ušite papučky pre malé zajačiky, nakuknite do poštovej schránky Medveďa samotára, v ktorej sa ukrýva nečakané vtáčie priateľstvo. Na stránkach tejto knihy na vás čaká ešte veľa rozkošných, nielen zvieracích dobrodružstiev! Dozaista vyčaria úsmev na perách malých aj veľkých čitateľov.
Viac

Sumár recenzie
V poslednom čase sme si s našou mladšou dcérou prečítali knihu "Najkrajšie rozprávky starej mamy" od Karine-Marie Amiot. Kniha obsahuje 8 samostatných rozprávok, ideálnych na večerné čítanie pre menšie deti. Sú rôznorodé a deti ich určite zamilujú. Príkladom je rozprávka o Veľkom jeleňovi, ktorý stráca listy s knihy vo vetre a deti sa dozvedia, ako si zvieratká pomôžu. Páči sa mi aj rozprávka o Koláči prastarej mamy, kde sa zvieratká potešia spoločnosti starinky, ktorá má narodeniny. Mojou obľúbenou je príbeh o Vianočných papučkách, kde otecko Zajačik hľadá papučky pre svoje deti a nájde ich plné myšiek. Každá rozprávka je plná pekných vecí ako je pomoc, ponaučenia a láskavosť. Navyše, sú doplnené krásnymi ilustráciami a vhodné pre mladších čitateľov od 3 rokov.

Utešené rozprávky pre krásne snívanie Zaspávanie ešte nikdy nebolo krajšie! Knižka Najkrajšie rozprávky starej mamy z pera Karine-Marie Amiotovej doplnená o jemné ilustrácie Julie Mellanovej sa stane nerozlučným spoločníkom nielen pred spaním. Spoznajte príbeh Veľkého jeleňa a myšku Hryzku a pomôžte im zachrániť rozlietané stránky rozprávkovej knižky. Zavítajte do domácnosti Zajačikovcov a ušite papučky pre malé zajačiky, nakuknite do poštovej schránky Medveďa samotára, v ktorej sa ukrýva nečakané vtáčie priateľstvo. Na stránkach tejto knihy na vás čaká ešte veľa rozkošných, nielen zvieracích dobrodružstiev! Dozaista vyčaria úsmev na perách malých aj veľkých čitateľov.

Mohlo by sa vám páčiť