Zvieratá džungle - Sprievodca prírodou

Jane Wilsher
Fortuna Libri • 2023

Pribaľ si ďalekohľad, pevnú obuv a všetko potrebné na pozorovanie obyvateľov džungle. Na tejto výprave ich stretneš vyše 200. Zblízka si obzrieš jaguáre aj leňochy, zaplávaš si s lamantínmi aj s piraj...ntínmi aj s pirajami a staneš sa svedkom predstavenia rajok. Zaujímavý text a detailné ilustrácie ťa prenesú priamo do srdca džungle. Táto kniha pre nádejných zoológov a zoologičky je plná ohromujúcich ilustrácií, zaujímavých faktov a upozornení na stav ohrozenia jednotlivých druhov.
Viac

  • Počet strán: 176 strán
  • ISBN13:9788057303282

Sumár recenzie
V našej domácnosti panuje nedostatok encyklopédií pre môjho syna. Veľmi ich obľubuje a rád v nich číta. Preto sme pridali do našej knižnice novinky od Fortuna Libri - sériu Sprievodca prírodou. Tento súbor obsahuje dve knihy: Zvieratá džungle a Dinosaury. Obe knihy majú krásne 3D obálky, ktoré si žiadajú dotyk. Na začiatku každej knihy je stručný úvod a potom nasleduje veľa zaujímavých informácií o zvieratách a dinosauroch. V knihe Zvieratá džungle deti nájdu rôzne skupiny živočíchov a základné informácie o každom zvieraťe. Kniha Dinosaury obsahuje informácie o rôznych druhoch dinosaurov a zaujímavostiach o nich. Obe knihy sú vizuálne fascinujúce a obsahujú ilustrácie, ktoré sú veľmi verné. Tieto knihy sú vhodné pre deti od 9 rokov a môžu byť skvelým darčekom.

Pribaľ si ďalekohľad, pevnú obuv a všetko potrebné na pozorovanie obyvateľov džungle. Na tejto výprave ich stretneš vyše 200. Zblízka si obzrieš jaguáre aj leňochy, zaplávaš si s lamantínmi aj s pirajami a staneš sa svedkom predstavenia rajok. Zaujímavý text a detailné ilustrácie ťa prenesú priamo do srdca džungle. Táto kniha pre nádejných zoológov a zoologičky je plná ohromujúcich ilustrácií, zaujímavých faktov a upozornení na stav ohrozenia jednotlivých druhov.

Mohlo by sa vám páčiť