Glória na prázdninách

Martina Juhász
Slovart • 2023

Glória na prázdninách je voľným pokračovaním dvoch predošlých dielov trilógie o Glórii. Tentoraz sa Glória vyberie s rodičmi na kúpalisko, do divadla, napíše ozajstný list, ktorý odnesie na poštu, a n...esie na poštu, a najmä strávi prázdniny u babky a dedka na dedine. Všade zažije niečo nové, nečakané, dostane sa do neznámych situácií, ale aj do problémov, z ktorých treba elegantne vykorčuľovať. Našťastie sú nablízku rodičia, ktorí jej vždy pomôžu a poradia.
Viac

Sumár recenzie
Glória na prázdninách je tretia kniha s príbehmi o dobrodružstvách Glórie, zvedavého dievčatka. Obsahuje päť príbehov, kde Glória čelí rôznym situáciám ako na kúpalisku, na pošte, u lekára, na prázdninách u starých rodičov a v divadle. Dieťa sa prostredníctvom príbehov učí novým veciam a ako sa správať vo svojom okolí. Každý príbeh je doplnený krásnymi ilustráciami a je vhodný pre deti od 4 rokov.

Glória na prázdninách je voľným pokračovaním dvoch predošlých dielov trilógie o Glórii. Tentoraz sa Glória vyberie s rodičmi na kúpalisko, do divadla, napíše ozajstný list, ktorý odnesie na poštu, a najmä strávi prázdniny u babky a dedka na dedine. Všade zažije niečo nové, nečakané, dostane sa do neznámych situácií, ale aj do problémov, z ktorých treba elegantne vykorčuľovať. Našťastie sú nablízku rodičia, ktorí jej vždy pomôžu a poradia.

Mohlo by sa vám páčiť