Prežijú piati

Holly Jackson
Slovart • 2023

Nový napínavý thriller od autorky bestsellerovej série Ako nájsť vraha! Osem hodín. Šesť priateľov. Jeden snajper... Osemnásťročná Red cestuje s priateľmi karavanom na jarné prázdniny, ktoré chcú strá..., ktoré chcú stráviť s ostatnými spolužiakmi na pláži. Majú pred sebou dlhú cestu, dobrá nálada im však nechýba. Vydrží im, až kým sa im odrazu nepokazí karavan. Sú uprostred ničoho, nemajú mobilný signál a široko-ďaleko niet nikoho, kto by im dokázal pomôcť. Prestrelené pneumatiky sú však jasným dôkazom, že nejde o náhodu. Z tmy ich sleduje snajper a ten presne vie, kto sa nachádza v karavane. Jeden zo skupinky priateľov pozná tajomstvo, pre ktoré je ostreľovač ochotný zabíjať. Začína sa hra na mačku a myš, priatelia sa zúfalo snažia zohnať pomoc a zistiť, o koho z nich snajperovi ide. V stiesnenom, klaustrofobickom priestore karavanu sa dostávajú na povrch hlboko pochované tajomstvá a napätie sa stupňuje na neúnosnú mieru. Túto noc neprežijú všetci.
Viac

  • Počet strán: 416 strán
  • ISBN13:9788055661018
  • Originálny názov: Five Survive

Sumár recenzie
Recenzia na knihu "Prežijú piati" je kladná. Recenzent ju hodnotí ako nápaditú, napínavú a dobre napísanú. Kniha sa líši od iných kníh tohto žánru svojím originálnym prístupom a inovatívnymi postavami. Recenzent chváli autora za jeho schopnosť vytvoriť výborne napísaný príbeh, ktorý čitateľa nenechává ľahostajným. Všetci, ktorí majú radi napínavé príbehy, by si túto knihu nemali nechať ujsť. Táto kniha je skutočným potešením pre všetkých fanúšikov žánru.

Nový napínavý thriller od autorky bestsellerovej série Ako nájsť vraha! Osem hodín. Šesť priateľov. Jeden snajper... Osemnásťročná Red cestuje s priateľmi karavanom na jarné prázdniny, ktoré chcú stráviť s ostatnými spolužiakmi na pláži. Majú pred sebou dlhú cestu, dobrá nálada im však nechýba. Vydrží im, až kým sa im odrazu nepokazí karavan. Sú uprostred ničoho, nemajú mobilný signál a široko-ďaleko niet nikoho, kto by im dokázal pomôcť. Prestrelené pneumatiky sú však jasným dôkazom, že nejde o náhodu. Z tmy ich sleduje snajper a ten presne vie, kto sa nachádza v karavane. Jeden zo skupinky priateľov pozná tajomstvo, pre ktoré je ostreľovač ochotný zabíjať. Začína sa hra na mačku a myš, priatelia sa zúfalo snažia zohnať pomoc a zistiť, o koho z nich snajperovi ide. V stiesnenom, klaustrofobickom priestore karavanu sa dostávajú na povrch hlboko pochované tajomstvá a napätie sa stupňuje na neúnosnú mieru. Túto noc neprežijú všetci.

Mohlo by sa vám páčiť