S láskou, Pamela

Pamela Anderson
Cosmopolis • 2023

Blond sexi imidž Pamely Andersonovej bol v 90. rokoch všadeprítomný. Objavili ju na tribúnach počas kanadského futbalového zápasu a rýchlo sa stala superhviezdou. Keď jej hviezda stúpala, ocitla sa na...ocitla sa na vrchole éry, keď sa taktika paparacov zameriavala hlavne na zničenie imidžu a sebaúcty človeka. Pamela Anderson stratila kontrolu nad vlastným príbehom, média jej neprestajne ubližovali a mala strach z toho, ako verejnosť vníma, kým je a kým nie je. Znášala to však všetko s gráciou, našla útočisko vo svojej láske k umeniu a literatúre a stala sa z nej oddaná matka a aktivistka. Pamela sa po prvýkrát delí o svoj skutočný životný príbeh: príbeh dievčaťa z malého mesta, ktoré sa zapletie do vlastného sna.
Viac

  • Počet strán: 216 strán
  • ISBN13:9788080906047

Sumár recenzie
Recenzia na knihu Pamela Anderson sa zameriava na tému celebrit, média a spoločenského tlaku. Recenzentka pripomína autobiografický charakter knihy a zdôrazňuje, že autorka ponúka otvorený a úprimný pohľad na svoj život. Kritizuje však povrchnosť a sebaidealizáciu, ktoré príbeh charakterizujú. V závere recenzie sa recenzentka domnieva, že kniha púta pozornosť, ale zároveň nedokáže úplne uspokojiť. Napriek tomu, stále ju odporúča fanúšikom...

Blond sexi imidž Pamely Andersonovej bol v 90. rokoch všadeprítomný. Objavili ju na tribúnach počas kanadského futbalového zápasu a rýchlo sa stala superhviezdou. Keď jej hviezda stúpala, ocitla sa na vrchole éry, keď sa taktika paparacov zameriavala hlavne na zničenie imidžu a sebaúcty človeka. Pamela Anderson stratila kontrolu nad vlastným príbehom, média jej neprestajne ubližovali a mala strach z toho, ako verejnosť vníma, kým je a kým nie je. Znášala to však všetko s gráciou, našla útočisko vo svojej láske k umeniu a literatúre a stala sa z nej oddaná matka a aktivistka. Pamela sa po prvýkrát delí o svoj skutočný životný príbeh: príbeh dievčaťa z malého mesta, ktoré sa zapletie do vlastného sna.

Mohlo by sa vám páčiť