Vianočné listy sovičke

Lara Anders
Fortuna Libri • 2023

Vianočný zázrak v zimnom lese Vianoce klopú na dvere a malá sovička plánuje veľkú oslavu, na ktorú chce pozvať všetkých svojich priateľov. Plná očakávania, poroznáša pozvánky a od každého obyvateľa le...každého obyvateľa lesa dostane písomnú odpoveď. Nie všetko ide podľa plánu, no sovička nestráca nádej. Na Štedrý večer ju čaká prekvapenie a oslava sa vydarí tak, že sa pre zvieratká stane nezabudnuteľným zážitkom. Očarujúci vianočný príbeh s piatimi skutočnými listami.
Viac

  • Počet strán: 32 strán
  • ISBN13:9788057303756

Sumár recenzie
Recenzia na knihu na stránke drominickacita.sk je veľmi pozitívna a chváli autorovým spôsobom, akým sa dokáže priblížiť detskému čitateľovi. Recenzentka si pochvaľuje originálny príbeh a zaujímavé ilustrácie, ktoré dodávajú knihe nádych čarovného vánočného sveta. Podľa nej je táto kniha ideálnym darčekom pre deti, ktoré sa tešia na Vianoce. Recenzentka uzatvára, že kniha je výbornou voľbou pre všetkých mladých čitateľov a určite ju odporúča.

Vianočný zázrak v zimnom lese Vianoce klopú na dvere a malá sovička plánuje veľkú oslavu, na ktorú chce pozvať všetkých svojich priateľov. Plná očakávania, poroznáša pozvánky a od každého obyvateľa lesa dostane písomnú odpoveď. Nie všetko ide podľa plánu, no sovička nestráca nádej. Na Štedrý večer ju čaká prekvapenie a oslava sa vydarí tak, že sa pre zvieratká stane nezabudnuteľným zážitkom. Očarujúci vianočný príbeh s piatimi skutočnými listami.

Mohlo by sa vám páčiť