Než príde zajtrajšok

Janette Oke
Kumran • 2023

Než príde zajtrajšok - posledný diel obľúbenej série Príbehy z kanadského západu od Janette Okeovej. Čakajú ich najdôležitejšie rozhodnutia života… Christine a jej starší brat Henry vyrastali v milujú...y vyrastali v milujúcej rodine Delaneyovcov ako ich vlastné deti. Teraz sa chystajú vyletieť z hniezda. Henry sa zamiloval a plánuje svadbu. Christine sa teší z bratovho šťastia, hoci ešte stále ju bolia jazvy po vlastnom stroskotanom vzťahu. Uprostred neistoty spôsobenej vojnou v Európe o ňu prejavuje záujem viacero príťažlivých nápadníkov. Bude ochotná vzdať sa snov o živote na milovanom severe v mene celoživotnej lásky?
Viac

Sumár recenzie
V recenzii knihy "Než príde zajtra" je zdôraznené, že i keď je to pokračovanie predchádzajúcej časti, môže sa čítať aj samostatne. Autoři vytvorili silné postavy s hlbokými charakterom a napínavý príbeh plný lásky a návodov na duchovný rast. Recenzentka taktiež podotkla, že kniha prináša mnoho otázok ohľadne identity a viery a výborne ukazuje cestu ako hľadať odpovede. Výstižnosť recenzie je zhrnutá v úvodnej vete: "Príbeh plný napätia a hlbších otázok."

Než príde zajtrajšok - posledný diel obľúbenej série Príbehy z kanadského západu od Janette Okeovej. Čakajú ich najdôležitejšie rozhodnutia života… Christine a jej starší brat Henry vyrastali v milujúcej rodine Delaneyovcov ako ich vlastné deti. Teraz sa chystajú vyletieť z hniezda. Henry sa zamiloval a plánuje svadbu. Christine sa teší z bratovho šťastia, hoci ešte stále ju bolia jazvy po vlastnom stroskotanom vzťahu. Uprostred neistoty spôsobenej vojnou v Európe o ňu prejavuje záujem viacero príťažlivých nápadníkov. Bude ochotná vzdať sa snov o živote na milovanom severe v mene celoživotnej lásky?

Mohlo by sa vám páčiť