Skandar 2: Skandar a Prvý jazdec

A.F. Steadman
Ikar • 2023

Druhý diel obľúbenej série konečne prichádza! Skandar Smith už nemusí snívať, dosiahol to, po čom odnepamäti túžil: Jazdí na jednorožcovi a učí sa používať mágiu donedávna zakázaného elementu. Prvý ro...zaného elementu. Prvý ročník nebol pre nováčikov najľahší, no nikto nepočítal s tým, že v tom druhom sa na Ostrove objaví nová hrozba. Nesmrteľné divoké jednorožce niekto brutálne zabíja, tajomné proroctvo varuje pred strašným nebezpečenstvom a Ostrov začnú pustošiť živly, ktoré ho predtým formovali... Súvisí vraždenie jednorožcov s pomstou Ostrova, ktorú predpovedá proroctvo? Má to všetko na svedomí Snovačka? Skandarova sestra Kenna sa medzitým všemožne snaží k svojmu bratovi na ostrove pridať. Skandar je odhodlaný pomôcť jej, nech sa deje čokoľvek. Búrka sa však stupňuje a Ostrovu hrozí, že sa sám zničí... podarí sa mladým jazdcom zachrániť ho skôr, než bude neskoro? Prečítajte si pokračovanie fantastického bestsellera, ktorý vyvolal vo svete veľký rozruch a bol preložený už do 47 jazykov! Pre zobrazenie tohto obsahu potrebujeme sušienky. Povoliť cookies a zobraziť Martinus.sk · Čítanie z knihy SKANDAR 2. SKANDAR A PRVÝ JAZDEC (A.F.Steadman)
Viac

Sumár recenzie
Recenzent vyjadruje nadšenie z knihy a jej prekvapivého zápletky. Chváli autora za vytvorenie fascinujúceho povedomia hlavného hrdinu a za schopnosť priblížiť čitateľom jeho emócie. Recenzent vyjadruje radostnú náladu po prečítaní knihy a odporúča ju všetkým fanúšikom fantasy žánru.

Sumár recenzie
Táto recenzia sa zaoberá knihou, kde je hlavným problémom spánok postavy Skandara a séria záhadných brutálnych vražd jednorožcov. Tá najdôležitejšia veta z recenzie hovorí o tom, že táto kniha je fascinujúca a ponúka nečakaný a prekvapujúci záver.

Druhý diel obľúbenej série konečne prichádza! Skandar Smith už nemusí snívať, dosiahol to, po čom odnepamäti túžil: Jazdí na jednorožcovi a učí sa používať mágiu donedávna zakázaného elementu. Prvý ročník nebol pre nováčikov najľahší, no nikto nepočítal s tým, že v tom druhom sa na Ostrove objaví nová hrozba. Nesmrteľné divoké jednorožce niekto brutálne zabíja, tajomné proroctvo varuje pred strašným nebezpečenstvom a Ostrov začnú pustošiť živly, ktoré ho predtým formovali... Súvisí vraždenie jednorožcov s pomstou Ostrova, ktorú predpovedá proroctvo? Má to všetko na svedomí Snovačka? Skandarova sestra Kenna sa medzitým všemožne snaží k svojmu bratovi na ostrove pridať. Skandar je odhodlaný pomôcť jej, nech sa deje čokoľvek. Búrka sa však stupňuje a Ostrovu hrozí, že sa sám zničí... podarí sa mladým jazdcom zachrániť ho skôr, než bude neskoro? Prečítajte si pokračovanie fantastického bestsellera, ktorý vyvolal vo svete veľký rozruch a bol preložený už do 47 jazykov! Pre zobrazenie tohto obsahu potrebujeme sušienky. Povoliť cookies a zobraziť Martinus.sk · Čítanie z knihy SKANDAR 2. SKANDAR A PRVÝ JAZDEC (A.F.Steadman)

Mohlo by sa vám páčiť