Syn podsvetia

Vladimira Sebova
CooBoo SK • 2023

Nový príbeh z fantastického sveta Dcéra zimy!Boh podsvetia Veles vyhlásil jednoduchú úlohu. Kto privedie jeho strateného syna, dostane zaňho všetko, čo si zažiada. Sirína, dievčina s čarovným hlasom a...rovným hlasom a posledná svojho druhu, tak má šancu získať späť to najcennejšie. No cesta do podsvetia je plná nástrah a Sirína je nútená zavolať si na pomoc skupinu netradičných a zúfalých hrdinov. Smrteľník, ktorého obchodík sa prepadol pod zem. Alkonosta, oddaná bojovníčka, ktorú vyhostili za zradu. Rusalka, ktorá sa pretĺka ako nájomná vrahyňa. Lešij, ktorý má obľubu v magických predmetoch. A dedič podsvetia, ktorý zutekal zo sveta mŕtvych v snahe zmeniť svoj osud. Spolu sa vydávajú na dobrodružnú cestu plnú priateľstva, lásky a mágie. Musia čeliť dávnym i novým nepriateľom, bájnym príšerám aj vlastným démonom. Na mieste, kde končia všetky stratené veci, nájdu možno viac, než pôvodne hľadali. Dodrží Veles slovo alebo bude hrať podľa vlastných pravidiel?
Viac

Autor: Vladimíra ŠebováOriginálny názov: Syn podsvetiaVydavateľstvo: CooBoo 2023Séria: Piesne troch svetovDiel:  2/2Počet strán: 336Žáner:  YA, fantasyMoje hodnotenie knihy: 4,5*/5*Moje hodnotenie obálky: 5*/5*Anotácia:Boh podsvetia Veles vyhlásil jednoduchú úlohu. Kto privedie jeho strateného syna, dostane zaňho všetko, čo si zažiada. Sirína, dievčina s čarovným hlasom a posledná svojho[...]

Nový príbeh z fantastického sveta Dcéra zimy!Boh podsvetia Veles vyhlásil jednoduchú úlohu. Kto privedie jeho strateného syna, dostane zaňho všetko, čo si zažiada. Sirína, dievčina s čarovným hlasom a posledná svojho druhu, tak má šancu získať späť to najcennejšie. No cesta do podsvetia je plná nástrah a Sirína je nútená zavolať si na pomoc skupinu netradičných a zúfalých hrdinov. Smrteľník, ktorého obchodík sa prepadol pod zem. Alkonosta, oddaná bojovníčka, ktorú vyhostili za zradu. Rusalka, ktorá sa pretĺka ako nájomná vrahyňa. Lešij, ktorý má obľubu v magických predmetoch. A dedič podsvetia, ktorý zutekal zo sveta mŕtvych v snahe zmeniť svoj osud. Spolu sa vydávajú na dobrodružnú cestu plnú priateľstva, lásky a mágie. Musia čeliť dávnym i novým nepriateľom, bájnym príšerám aj vlastným démonom. Na mieste, kde končia všetky stratené veci, nájdu možno viac, než pôvodne hľadali. Dodrží Veles slovo alebo bude hrať podľa vlastných pravidiel?

Mohlo by sa vám páčiť