Te quiero como eres

Alma Gross

Výnimočná detská kniha o jedinečnosti a hodnotách.Toto zázračné rozprávanie povzbudí deti, aby si verili a vedeli sa presadiť v komplikovaných vzťahoch, s akými sa stretávajú v každej triede. Alma Gro...j triede. Alma Gross si získala slovenského čitateľa už svojou knihou Pretože si výnimočná a teraz prináša ďalší hlboko dojímavý príbeh o dôvere, rodinnej opore a odvahe.Každý deň nám mysľou prebehne neuveriteľné množstvo myšlienok, podaktoré pozitívne, iné nie. Povzbudia alebo znepokoja našu myseľ natoľko, že sme skľúčení a nevieme sa tešiť zo života. A vôbec nezáleží na veku. Rovnaký nekonečný kolobeh myšlienok a pocitov veľmi intenzívne prežívajú aj naše deti.Knižka citlivým spôsobom navádza rodičov, aby viedli so svojimi deťmi úprimný dialóg a pomohli im vyrásť v silné a sebavedomé osobnosti.
Viac

Výnimočná detská kniha o jedinečnosti a hodnotách.

Toto zázračné rozprávanie povzbudí deti, aby si verili a vedeli sa presadiť v komplikovaných vzťahoch, s akými sa stretávajú v každej triede. Alma Gross si získala slovenského čitateľa už svojou knihou Pretože si výnimočná a teraz prináša ďalší hlboko dojímavý príbeh o dôvere, rodinnej opore a odvahe.

Každý deň nám mysľou prebehne neuveriteľné množstvo myšlienok, podaktoré pozitívne, iné nie. Povzbudia alebo znepokoja našu myseľ natoľko, že sme skľúčení a nevieme sa tešiť zo života. A vôbec nezáleží na veku. Rovnaký nekonečný kolobeh myšlienok a pocitov veľmi intenzívne prežívajú aj naše deti.

Knižka citlivým spôsobom navádza rodičov, aby viedli so svojimi deťmi úprimný dialóg a pomohli im vyrásť v silné a sebavedomé osobnosti.