Lži v plameňoch

Jennifer Lynn Alvarez
YOLi • 2023

Obyvatelia kalifornského mesta Gap Mountain vedia, kedy hrozí obdobie požiarov. Vtedy je každá manipulácia s ohňom prísne zakázaná. Stačí iskrička a následky môžu byť katastrofálne. Osemnásťročná Hann...Osemnásťročná Hannah Warnerová, šerifova dcéra, to má stále na pamäti. Keď však s priateľmi nechtiac založia požiar, z miesta činu ujdú a dohodnú si alibi. Oheň sa však nekontrolovateľne šíri a plamene zachvátia aj blízky národný park. Priatelia sú pod veľkým psychickým tlakom a strácajú nervy. Hannah robí všetko, čo je v jej silách, aby spoločné tajomstvo ochránila, veď aj dobrí ľudia občas urobia chybu. Lenže tu ide o veľa. V hre sú ľudské životy.
Viac

  „Dúfam, že ju nenájdeme. Chcem, aby Violet žila. Práve sme zmaturovali a čoskoro pôjdeme na výšku. Únos, vražda, samovražda ani čokoľvek iné, čo sa jej mohlo stať, dnes neboli v pláne. Mali sme ísť nakupovať posteľnú bielizeň a ďalšie... The post Young adult triler Lži v plameňoch: Päť priateľov a jedno klamstvo, ktoré zanechá spúšť appeared first on Prečítané.sk.

Obyvatelia kalifornského mesta Gap Mountain vedia, kedy hrozí obdobie požiarov. Vtedy je každá manipulácia s ohňom prísne zakázaná. Stačí iskrička a následky môžu byť katastrofálne. Osemnásťročná Hannah Warnerová, šerifova dcéra, to má stále na pamäti. Keď však s priateľmi nechtiac založia požiar, z miesta činu ujdú a dohodnú si alibi. Oheň sa však nekontrolovateľne šíri a plamene zachvátia aj blízky národný park. Priatelia sú pod veľkým psychickým tlakom a strácajú nervy. Hannah robí všetko, čo je v jej silách, aby spoločné tajomstvo ochránila, veď aj dobrí ľudia občas urobia chybu. Lenže tu ide o veľa. V hre sú ľudské životy.

Mohlo by sa vám páčiť