Dedička ruže (Dedička, #1)

Majka Danihelová
Venupress • 2022

Čo ste ochotní obetovať pre pravdu?Keď mala Violet sedem rokov, stratila pamäť. Netušila, ako sa volá a kam zmizla jej rodina. Pamäť sa jej vrátila až po piatich rokoch spolu s príchodom jej prísnej t...jej prísnej tety, ktorá si ju vzala do opatery.Lenže aj tých zopár Violetiných pekných spomienok na detstvo zničil Alfred, najlepší priateľ jej otca, po tom, čo obvinil Violetiných rodičov z ohavných zločinov, ktoré spáchali pre sektu Čierna ruža. Napriek tomu, že dôkazy vypovedajú o ich vine, Violet ani jej teta neveria médiám či Alfredovi. Za každú cenu chcú odhaliť pravdu, ukrytú za spleťou precízne poskladaných klamstiev. Violet je odhodlaná využiť akékoľvek prostriedky na to, aby našla spravodlivosť pre svoju rodinu.Netuší však, do čoho sa zamotáva. Až príliš neskoro si uvedomí, že strata blízkych a dobrého mena je menšie zlo v porovnaní s tajomstvami, ktoré striehnu v minulosti.
Viac

  • Počet strán: 504 strán
  • Séria: Dedička

Za knihu ďakujem vydavateľstvu Venupress ♥Violet sa po piatich rokoch vráti pamäť na starý život prepletený traumatickými zážitkami. Zo sirotinca si ju vezme do opatery jej prísna teta Ida, ktorá je odhodlaná spraviť z nej žiadanú, ambicióznu dámu z vysokej spoločnosti a zároveň zbraň schopnú zbaviť sa ich spoločného rivala – obávaného Alfreda Zivaka. Dávny rodinný priateľ obvinil Violetiných[...]

Už poriadne dlho som nenapísala na blog článok. Keď som sa s vami chcela o niečo podeliť, hlásila som sa na instagrame alebo na facebooku, no zdá sa, že sociálne siete s nami pekne vybabrali a dosahy klesajú rýchlejšie ako pokazené lietadlo. Tak som si teda povedala, že postovať sama pre seba môžem i na blog, ktorý má, mimochodom, za sebou viac ako dekádu.Zvláštne, ako ten čas letí.Šiesteho[...]

Čo ste ochotní obetovať pre pravdu?
Keď mala Violet sedem rokov, stratila pamäť. Netušila, ako sa volá a kam zmizla jej rodina. Pamäť sa jej vrátila až po piatich rokoch spolu s príchodom jej prísnej tety, ktorá si ju vzala do opatery.

Lenže aj tých zopár Violetiných pekných spomienok na detstvo zničil Alfred, najlepší priateľ jej otca, po tom, čo obvinil Violetiných rodičov z ohavných zločinov, ktoré spáchali pre sektu Čierna ruža. Napriek tomu, že dôkazy vypovedajú o ich vine, Violet ani jej teta neveria médiám či Alfredovi. Za každú cenu chcú odhaliť pravdu, ukrytú za spleťou precízne poskladaných klamstiev. Violet je odhodlaná využiť akékoľvek prostriedky na to, aby našla spravodlivosť pre svoju rodinu.

Netuší však, do čoho sa zamotáva. Až príliš neskoro si uvedomí, že strata blízkych a dobrého mena je menšie zlo v porovnaní s tajomstvami, ktoré striehnu v minulosti.