Posledný strom

Zuzana Kubašáková
D.T. Studio • 2022

Viete si predstaviť, že na svete ostane už len posledný strom? Malý chlapec sa rozhodol, že ho nájde. Na svojej ceste stretáva dievča na kopci, ktoré s rukami vystretými k nebu chytá padajúce hviez...dajúce hviezdy. Spolu kráčajú svetom. Stretávajú muža na dne rieky, chlapca v plastovej fľaši, až raz stretnú záhradníka. Od tej chvíle putujú traja. Potíšku, tak ako stromy zvyknú, aj táto kniha rozpráva svoj príbeh. Príbeh o tom, aká je príroda vynaliezavá, keď ide o záchranu niečoho veľmi vzácneho a dôležitého. Posledný strom nie je len modernou rozprávkou. Je aj cestou zamýšľania sa a nachádzania odpovedí. Kniha je vhodná pre deti od 8 rokov a všetkým dospelým, ktorí milujú príbehy a rozprávky. Odporúčame aj pedagógom na kreatívne čítanie a prácu s textom.
Viac

  • Počet strán: 72 strán
  • ISBN13:9788097318918

Slovenská autorka Zuzana Kubašáková nedávno pokrstila svoju najnovšiu knihu Posledný strom. Rozprávanie o púti odvážneho Atlasa a srdečnej Ariel za posledným stromom našej planéty sa rodilo, menilo a dozrievalo dlhé tri roky a ja som rada, že tento výnimočný príbeh sa v marci 2022 konečne dočkal knižného vydania. Príspevok Zuzana Kubašáková: Posledný strom zobrazený najskôr Recenzie kníh.

Viete si predstaviť, že na svete ostane už len posledný strom? Malý chlapec sa rozhodol, že ho nájde. Na svojej ceste stretáva dievča na kopci, ktoré s rukami vystretými k nebu chytá padajúce hviezdy. Spolu kráčajú svetom. Stretávajú muža na dne rieky, chlapca v plastovej fľaši, až raz stretnú záhradníka. Od tej chvíle putujú traja. Potíšku, tak ako stromy zvyknú, aj táto kniha rozpráva svoj príbeh. Príbeh o tom, aká je príroda vynaliezavá, keď ide o záchranu niečoho veľmi vzácneho a dôležitého. Posledný strom nie je len modernou rozprávkou. Je aj cestou zamýšľania sa a nachádzania odpovedí. Kniha je vhodná pre deti od 8 rokov a všetkým dospelým, ktorí milujú príbehy a rozprávky. Odporúčame aj pedagógom na kreatívne čítanie a prácu s textom.

Mohlo by sa vám páčiť