Drž sa!

Kristina Kuzmic
Ikar • 2022

Ako sa stať skvelým rodičom? Vyhnúť sa omylom, zachovať si za každých okolností chladnú hlavu a bezodnú trpezlivosť a mať vždy upratané... Kristina Kuzmič vie, že to je rodičovská utópia. Motivačné a ...tópia. Motivačné a zábavné čítanie o rodičovstve, každodennom zápasení s problémami a pochybnosťami spojenými s výchovou detí je dielom známej influencerky, ktorá je tiež len matkou z mäsa a kostí. Vo svojich videách a teraz i v knižnej podobe ponúka rady a povzbudenie pre ženy, ktoré čelia neustálemu tlaku okolia i nárokom, aké na seba často kladú samy. Vychádza z vlastných neľahkých skúseností a dotýka sa rôznych tém spojených nielen s rodičovstvom, ale i s osobným a pracovným životom. Drž sa! je ako stretnutie s dlhoročnou priateľkou alebo ako správa od spriaznenej duše, čo vám po náročnom dni dodá energiu prežiť ďalšiu bezsennú noc. Je to uistenie, ktoré každá matka občas potrebuje počuť: Netreba vždy všetko zvládať dokonale.
Viac

 Ako sa stať (ne)dokonalým rodičom?Ako sa stať skvelým rodičom? Vyhnúť sa omylom, zachovať si za každých okolností chladnú hlavu, bezodnú trpezlivosť a mať vždy upratané... Kristina Kuzmič vie, že to je utópia. Motivačné a zábavné čítanie o rodičovstve, každodennom zápasení s problémami a pochybnosťami spojenými s výchovou detí je dielom známej influencerky, ktorá je tiež len matkou z mäsa a[...]

Táto kniha je ako stretnutie s dlhoročnou priateľkou alebo ako správa od spriaznenej duše, čo vám po náročnom dni dodá energiu prežiť ďalšiu bezsennú noc. Je to uistenie, ktoré každá matka občas potrebuje počuť: Netreba vždy všetko zvládať dokonale. Presne... The post Kniha Drž sa! od influencerky Kristiny Kuzmič: Zábavné a inšpiratívne čítanie pre všetky mamy appeared first on Prečítané.sk.

Ako sa stať skvelým rodičom? Vyhnúť sa omylom, zachovať si za každých okolností chladnú hlavu a bezodnú trpezlivosť a mať vždy upratané... Kristina Kuzmič vie, že to je rodičovská utópia. Motivačné a zábavné čítanie o rodičovstve, každodennom zápasení s problémami a pochybnosťami spojenými s výchovou detí je dielom známej influencerky, ktorá je tiež len matkou z mäsa a kostí. Vo svojich videách a teraz i v knižnej podobe ponúka rady a povzbudenie pre ženy, ktoré čelia neustálemu tlaku okolia i nárokom, aké na seba často kladú samy. Vychádza z vlastných neľahkých skúseností a dotýka sa rôznych tém spojených nielen s rodičovstvom, ale i s osobným a pracovným životom. Drž sa! je ako stretnutie s dlhoročnou priateľkou alebo ako správa od spriaznenej duše, čo vám po náročnom dni dodá energiu prežiť ďalšiu bezsennú noc. Je to uistenie, ktoré každá matka občas potrebuje počuť: Netreba vždy všetko zvládať dokonale.

Mohlo by sa vám páčiť