Daj na mňa pozor

Nina LaCour
CooBoo • 2022

Mila práve zmaturovala a musí opustiť pestúnsku rodinu. Keď jej ponúknu prácu na odľahlej farme obklopenej len lúkami a hmlou neváha ani na sekundu. Mila však netuší nič o duchoch, ktorí ju tam čaka...rí ju tam čakajú. Obrovský farmársky dom je nielen útočiskom pre mnohé opustené deti, zároveň sa na nej zhmotňujú ich dávne traumy a tajomstvá, s ktorými sa musia porátať. Miline vlastné temné spomienky sa opäť vynárajú na povrch. Mila musí zistiť, či opäť dokáže milovať a dovoliť iným, aby ju milovali.
Viac

  • Počet strán: strán
  • ISBN13:9788056626412

Pri najbližšej návšteve kníhkupectva či prehľadávaní stránok internetových predajcov by nemala ujsť vašej pozornosti novinka z pera americkej spisovateľky Niny LaCour. Vo vydavateľstve CooBoo vyšiel preklad už tretej knihy, pod ktorou je podpísaná, a znovu na vás zaútočí svojím sugestívnym rozprávačským štýlom. V prípade jej tvorby ide o samostatné príbehy bez príslušnosti k sérii, takže sa[...]

Mila práve zmaturovala a musí opustiť pestúnsku rodinu. Keď jej ponúknu prácu na odľahlej farme obklopenej len lúkami a hmlou neváha ani na sekundu. Mila však netuší nič o duchoch, ktorí ju tam čakajú. Obrovský farmársky dom je nielen útočiskom pre mnohé opustené deti, zároveň sa na nej zhmotňujú ich dávne traumy a tajomstvá, s ktorými sa musia porátať. Miline vlastné temné spomienky sa opäť vynárajú na povrch. Mila musí zistiť, či opäť dokáže milovať a dovoliť iným, aby ju milovali.

Mohlo by sa vám páčiť