Klub divných

Katarína Gulai
YOLi • 2022

Svet je farebný a absurdný, tak prečo sa neprispôsobiť? Počnúc fialovými vlasmi a končiac záľubou v maľovaní kedykoľvek a kdekoľvek, Mia je rozhodne neobyčajnou osobou. Študuje v maturitnom ročníku, n...ritnom ročníku, no zo života si ťažkú hlavu nerobí. Čas trávi so svojimi uletenými kamarátmi v partii, ktorá neraz priťahuje pohoršené pohľady okoloidúcich. Stabilita bezpečnej bubliny sa naruší, keď Mia spozná tajomnú a tichú Violu. Navyše sa v partii začína to, čo nepochybne ohrozí jej súdržnosť – láska.
Viac

  • Počet strán: 336 strán
  • ISBN13:9788055181523

Slovenská autorka Katka Gulai prichádza s novinkou Klub divných. Príbeh stredoškolákov, ktorí sú tak trochu uletení, ale vôbec im to neprekáža. Možno sú divní, no užívajú si tínedžerské roky a robia akcie, pri ktorých sa okolie pozastavuje a udivene pozerá. O knihe Rozprávačkou... The post Sú uletení, no neprekáža im to. Kniha Klub divných od Kataríny Gulai ponúka vtipný, pozitívny, ale aj[...]

Svet je farebný a absurdný, tak prečo sa neprispôsobiť? Počnúc fialovými vlasmi a končiac záľubou v maľovaní kedykoľvek a kdekoľvek, Mia je rozhodne neobyčajnou osobou. Študuje v maturitnom ročníku, no zo života si ťažkú hlavu nerobí. Čas trávi so svojimi uletenými kamarátmi v partii, ktorá neraz priťahuje pohoršené pohľady okoloidúcich. Stabilita bezpečnej bubliny sa naruší, keď Mia spozná tajomnú a tichú Violu. Navyše sa v partii začína to, čo nepochybne ohrozí jej súdržnosť – láska.

Mohlo by sa vám páčiť