Vianočný chlapec Nikolas

Matt Haig
Albatros • 2021

Kde sa vzal tu sa vzal! Prišiel Mikuláš, Santa či Ježiško!Tento príbeh je o Vianočnom otcovi. Možno preňho máte iné mená, napr. Santa či Mikuláš. Ale ak by ste boli elfovia, nevolali by ste ho inak ak...y ste ho inak ako Vianočný otec. Viete si však predstaviť, že kedysi ho nikto nepoznal? Bol obyčajným chlapcom a žil uprostred ničoho. Veľa toho o svete nevedel, poznal však chuť hubovej polievky, chlad severského vetra a príbehy, ktoré mu rozprávali rodičia. S mágiou ho spájalo len to, že v ňu veril. A v jeho živote sa mali čoskoro udiať zázraky, ktoré si nevedel ani predstaviť!
Viac

Autor: Matt HaigOriginálny názov: Father Christmas and MeVydavateľstvo: Albatros 2021Séria: ChristmasDiel: 1/3Počet strán: 272Žáner: pre detiMoje hodnotenie knihy: 5*/5*Moje hodnotenie obálky: 5*/5*Anotácia:Verte, nič nie je nemožné!Ak stále trváte na tom, že niektoré veci naozaj nemožné sú, radšej pustite túto knihu z rúk. Je totiž plná neuveriteľných vecí!Tento príbeh je o Vianočnom[...]

Kde sa vzal tu sa vzal! Prišiel Mikuláš, Santa či Ježiško!Tento príbeh je o Vianočnom otcovi. Možno preňho máte iné mená, napr. Santa či Mikuláš. Ale ak by ste boli elfovia, nevolali by ste ho inak ako Vianočný otec. Viete si však predstaviť, že kedysi ho nikto nepoznal? Bol obyčajným chlapcom a žil uprostred ničoho. Veľa toho o svete nevedel, poznal však chuť hubovej polievky, chlad severského vetra a príbehy, ktoré mu rozprávali rodičia. S mágiou ho spájalo len to, že v ňu veril. A v jeho živote sa mali čoskoro udiať zázraky, ktoré si nevedel ani predstaviť!

Mohlo by sa vám páčiť