Maľované dejiny Bratislavy

Pavel Dvořák
Rak • 2020

Maľované dejiny Bratislavy, deti ilustrujú príbehy Pavla Dvořáka. Kniha má 216 strán, je plná krásnych detských ilustrácií a hutných krátkych príbehov z histórie Bratislavy od čias mamutov až po po...s mamutov až po posledný Štefánikov let. Ilustrácie vznikali na výtvarných ateliéroch „Rozpoviem ti tri príbehy” v Múzeu mesta Bratislavy: tu sa takmer rok a pol stretával Pavel Dvořák s deťmi, ktoré pútavú históriu hneď nakreslili alebo namaľovali.
Viac

  • Počet strán: 215 strán
  • ISBN13:9788089636051

Pavel Dvořák o dejinách hlavného mesta občas rozpráva v prvej osobe o vlastných zážitkoch (bombardovanie mesta) i zážitkoch svojich známych, takže čitateľ nadobudne pocit, že v Bratislave sa všetci potkýnajú o žraločie zuby či iné vykopávky. :) The post MAĽOVANÉ DEJINY BRATISLAVY (Pavel Dvořák) – recenzia appeared first on Blog o najlepších a najkrajších detských knihách.

Maľované dejiny Bratislavy, deti ilustrujú príbehy Pavla Dvořáka. Kniha má 216 strán, je plná krásnych detských ilustrácií a hutných krátkych príbehov z histórie Bratislavy od čias mamutov až po posledný Štefánikov let. Ilustrácie vznikali na výtvarných ateliéroch „Rozpoviem ti tri príbehy” v Múzeu mesta Bratislavy: tu sa takmer rok a pol stretával Pavel Dvořák s deťmi, ktoré pútavú históriu hneď nakreslili alebo namaľovali.

Mohlo by sa vám páčiť