Lesné dobrodružstvá s vlkom Bernardom

Agnese Baruzzi
Bambook • 2020

Už ste niekedy stretli vlka s okuliarmi? Vlk Bernard ich naozaj potrebuje! Jeho kamarát veveričiak Michal by mu rád pomohol, a tak si preňho prichystal rôzne pozorovacie hry a zábavné kvízy. Spolu s v...Spolu s vlkom Bernardom tak budeme pozorovať lesné zvieratká: krtkov, veveričky, zajace, diviaky, rôzne druhy vtákov, ježkov, líšky a navyše si tým trénovať svoj zrak! Deti si vďaka tejto interaktívnej knihe užijú kopec zábavy a navyše si pri tom zdokonalia svoj zrak i myseľ. Vyberte sa spolu s vlkom Bernardom na cestu plnú dobrodružstiev!
Viac

  • Počet strán: strán
  • ISBN13:9788080900724

Čo zbaliť deťom na dlhé dovolenkové presuny? Skúste search&findovku Nájdi ma! Lesné dobrodružstvá s vlkom Bernardom od Agnese Baruzzi... teda pokiaľ nie ste veľmi nároční. :) The post NÁJDI MA! LESNÉ DOBRODRUŽSTVÁ S VLKOM BERNARDOM (Agnese Baruzzi) – recenzia appeared first on Blog o najlepších a najkrajších detských knihách.

Dnes som sa vám rozhodla ukázať krásne knihy z vydavateľstva Bambook. V čase, keď som si ich vyberala, som ešte netušila, že deti zostanú doma zo škôl a škôlok. Keď som si knihy prelistovala, vedela som, že recenziu musím spraviť čo najskôr. Séria kníh Nájdi ma!  od Agnese Baruzziovej je totiž ideálny spoločník na čas trávený doma. Či … Čítať ďalej Nájdi ma! (Agnese Baruzziová)

Už ste niekedy stretli vlka s okuliarmi? Vlk Bernard ich naozaj potrebuje! Jeho kamarát veveričiak Michal by mu rád pomohol, a tak si preňho prichystal rôzne pozorovacie hry a zábavné kvízy. Spolu s vlkom Bernardom tak budeme pozorovať lesné zvieratká: krtkov, veveričky, zajace, diviaky, rôzne druhy vtákov, ježkov, líšky a navyše si tým trénovať svoj zrak! Deti si vďaka tejto interaktívnej knihe užijú kopec zábavy a navyše si pri tom zdokonalia svoj zrak i myseľ. Vyberte sa spolu s vlkom Bernardom na cestu plnú dobrodružstiev!

Mohlo by sa vám páčiť