Chráňme našu planétu

Jess French
Fragment • 2020

Pri každej ľudskej činnosti sa vytvára nejaký druh odpadu. Od smetí a zvyškov jedál cez továrenské splodiny až po staré stroje. Čo sa s týmito odpadkami deje, ako ovplyvňujú naše životné prostredie a ...otné prostredie a ako riešiť problém s ich neustálym pribúdaním?Táto kniha je plná zaujímavých nápadov, ako môže každý z nás prispieť k tomu, aby sa z našej planéty stalo čistejšie, krajšie a lepšie miesto pre život. Aj malá zmena totiž môže zmeniť celý svet!
Viac

  • Počet strán: 72 strán
  • ISBN13:9788056614112

Téma ochrany planéty nebola nikdy aktuálnejšia ako teraz. Teším sa, že vychádza čoraz viac kníh s touto tematikou, a to aj pre detského čitateľa. Už som vám predstavila Zberný dvor od Braňa Jobusa. Nedávno vyšla v slovenskom vydaní kniha Chráňme našu planétu od Jess Frenchovej. Autorka Jess Frenchová je povolaním veterinárka. Aj to je jeden z dôvodov, prečo … Čítať ďalej Chráňme našu planétu[...]

Pri každej ľudskej činnosti sa vytvára nejaký druh odpadu. Od smetí a zvyškov jedál cez továrenské splodiny až po staré stroje. Čo sa s týmito odpadkami deje, ako ovplyvňujú naše životné prostredie a ako riešiť problém s ich neustálym pribúdaním?Táto kniha je plná zaujímavých nápadov, ako môže každý z nás prispieť k tomu, aby sa z našej planéty stalo čistejšie, krajšie a lepšie miesto pre život. Aj malá zmena totiž môže zmeniť celý svet!

Mohlo by sa vám páčiť