Podivuhodné zvieratá

Rossella Trionfetti
Bambook - Grada • 2019

Ako už určite vieš, naša planéta Zem je domovom veľkého počtu druhov stvorení. Mnohé z nich sú všeobecne známe, iné menej. Spolu s priateľským prírodovedcom, ktorý ťa bude v tejto knižke sprevádzať, ...knižke sprevádzať, spoznáš niektoré z tých najnezvyčajnejších živočíchov. Zatiaľ o ich existencii pravdepodobne ani netušíš. Možno si pomyslíš, že sa pri tvorení podivuhodného nosánika žirafieho a Yeti kraba príroda dobre zabavila, zamyslíš sa nad výnimočnou krásou pestrofarebnej krevety mantis, zatiaľ čo pri prehliadaní strašidelnej upírskej chobotnice budeš mať zimomriavky. A aká rozkošná je maličká chobotnica dumbo! Pusť sa do čítania a priprav sa na stretnutie s novými živočíchmi, ktoré si obľúbiš.
Viac

  • Počet strán: strán
  • ISBN13:9788080900458

Detských kníh o zvieratkách nájdete na knižnom trhu neúrekom. Ja by som vám dnes rada predstavila jednu o tak trochu iných zvieratkách. Podivuhodné zvieratá zilustrovala Rosella Trionfettiová a o text sa postarala Cristina Banfiová. Pripravte sa so svojimi deťmi na dobrodružnú jazdu za zvieratami, ktoré síce nie sú až tak známe, ale o nič menej zaujímavé. V úvode sa spoznáte s prírodovedcom,[...]

Ako už určite vieš, naša planéta Zem je domovom veľkého počtu druhov stvorení. Mnohé z nich sú všeobecne známe, iné menej. Spolu s priateľským prírodovedcom, ktorý ťa bude v tejto knižke sprevádzať, spoznáš niektoré z tých najnezvyčajnejších živočíchov. Zatiaľ o ich existencii pravdepodobne ani netušíš. Možno si pomyslíš, že sa pri tvorení podivuhodného nosánika žirafieho a Yeti kraba príroda dobre zabavila, zamyslíš sa nad výnimočnou krásou pestrofarebnej krevety mantis, zatiaľ čo pri prehliadaní strašidelnej upírskej chobotnice budeš mať zimomriavky. A aká rozkošná je maličká chobotnica dumbo! Pusť sa do čítania a priprav sa na stretnutie s novými živočíchmi, ktoré si obľúbiš.

Mohlo by sa vám páčiť